Veidoskaitininkas Žydrūnas Sadauskas įsitikinęs, kad nėra blogų veido bruožų, vis dėl to į kelis dalykus renkantis vyrą siūlo moterims atkreipti dėmesį.

„Patys pavojingiausi vyrai yra turintys storą kaklą. Kuo storesnis kaklas, tuo vyras turi daugiau agresijos stresinėje situacijoje. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į vyro šnerves. Pavyzdžiui, buvusio N. Bunkės vyro šnervės labai didelės. Atminkite, kuo didesnės šnervės, tuo trumpesni nervai“, - laidoje „Mes pačios“ teigia veidoskaitininkas.

Žydrūnas Sadauskas taip pat pabrėžia, kad, kuo didesnės vyro ausys, tuo aukštesnis jo intelektas. O kvadratinius smakrus turintys vyrai, yra patys agresyviausi. Tačiau, pasak veido bruožų tyrėjo, ši agresija gali būti išnaudojama ir pozityviai, kad ir kūrybinėje plotmėje. Geriausias pavyzdys yra Arūnas Valinskas.

Kalbėdamas apie moters ir vyro santykius, specialistas pataria renkantis porą, stebėti kad būtų kuo daugiau bendrų bruožų. „Jeigu merginos nosis trumpa, vadinasi, mes turime praktišką, tikslią, nemėgstančią pilstymo iš tuščio į kiaurą asmenybę. Įsivaizduokime vaikiną, kuris turi ilgą nosį. Štai, kad ir Saulius Skambinas, turintis menininko nosį. Jų nosis išduotų du skirtingus polius: praktiškumą ir jausmus“, – atkreipia dėmesį specialistas. Tačiau Saulius ir Karina, turėdami abu ilgas nosis, puikiai sutaria jausmų srityje ir papildo vienas kitą kūrybinėje sferoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)