Tai bus dinamiška informacinė laida, kurioje bus pateikiamos pačios svarbiausios dienos naujienos, o jos vedėjas į įvykius pažvelgs per žmogišką prizmę – analizuos, kaip viena ar kita naujiena paveiks Lietuvos gyventojų kasdienybę. Naująją laidą vesiantis į žmonių problemas įsigilinti mokantis Gediminas Jaunius žinias pateiks šiltai, emocingai, kartais šmaikščiai, o kartais aštriai ir kritiškai.

„Žinios – tai ne tik faktai, įvykiai, nutinkantys kitiems. Beveik kiekviena naujiena susijusi su mumis visais, todėl naujojoje laidoje į visai tai mes žvelgsime iš žmogiškosios perspektyvos. Kalbėsime ne tik apie tai, kas atsitiko, o ir kodėl, kaip, ir kas bus toliau. Naujosios informacinės laidos tikslas – kiekvienam žiūrovui suprantama kalba pateikti svarbiausius dienos įvykius. Tai bus laida tiems, kurie nori išgirsti ne tik žinią, bet ir nuomonę”, – TV3 pranešime sako G. Jaunius.

„Mūsų naujienų tarnyba žiūrovams pateikia tradicines, ne kartą už objektyvumą įvertintas Žinias, kurias papildo informacinė-analitinė laida „Savaitės komentarai”. Nebijome naujovių, pasikeitimų, tad netrukus pristatysime dar vieną savo projektą – neįprasto ir labai įdomaus formato Žinias, kurių sėkme neabejojame”, – sako TV3 Žinių tarnybos vadovė Jolanta Butkevičienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją