Trys iš jų keliaus tiesiai į didįjį superfinalą. Vieną deleguos vaikų komisija: Domas ir Kipras Junčos, Ieva Gražytė, Jekaterina Masalskaja ir Lukas Žavlovskis. Kitom dviems vartus į superfinalą atvers žiūrovų balsai.

Projekto atrankų neįveikė ir už borto jau liko: YVA, „Pikaso”, „Kastaneda”, SEL, „Timohi“, „Delfinas“ Stano ir vaikų studija „Džimba“.
Pasibaigus „Vaikų metų grupės“ atrankoms, kitą penktadienį, sausio 28-ąją, startuos kovos dėl „Vaikų metų atlikėjo“ titulo. Jose susirungs vaikų pasiūlyti kandidatai: Mantas Jankavičius, Vytautas Šapranauskas, Marijus Mikutavičius, Linas Adomaitis, TV3 projekto „Chorų karai“ generolas Justas Lapatinskas, Sasha Song, Bartas, Paulius Sinkevičius, Vudis, Mino, Edgaras Lubys – Amberlife ir kiti.

Šiemet specialiomis „Vaikų balso“ statulėlėmis bus apdovanoti aštuonių nominacijų - „Vaikų metų atlikėjas“, „Vaikų metų atlikėja“, „Vaikų metų daina“, „Vaikų metų šokėjas“, „Vaikų metų grupė“, „Vaikų metų filmas“, „Vaikų metų knyga“ ir „Vaikų metų TV žvaigždė“ – laureatai. Per šešerius projekto metus „Vaikų balso“ statulėlėmis buvo apdovanota net keliasdešimt Lietuvos ir užsienio garsių žmonių, knygų, filmų, dainų, profesijų, gyvūnų, žaidimų ir kt.

„Vaikų balsas 2011“ – penktadieniais 19.10 val. - per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją