„Nuolat girdint pagyras labai sunku nesusirgti žvaigždžių liga. Pamenu, kartą užlipau ant scenos ir galvoju: jūs visi turite džiaugtis, kad aš čia vaidinu. Ir tada supratau, koks neteisus esu. Deja, skiepas nuo šios ligos neišgydo – turi visą gyvenimą save gaudyti ir saugotis“, – LRT televizijos laidos „Gyvenimas“ kūrėjams atvirai prisipažino legendinis aktorius.

Taip pat, kaip populiarumas, jį lydėjo ir alkoholis. Po spektaklių, vis dar išgyvendamas savo herojų aistras, V. Masalskis atsipalaidavimo ieškojo butelyje. Ilgainiui išgėrinėjimas tapo didžiule bėda.

Labiausiai, anot aktoriaus, kentėjo jo artimiausi žmonės – žmona ir sūnus. Atsisakyti stikliuko neprivertė net sunki avarija, kai V. Masalskis sėdo prie vairo išgėręs ir užmigo.

Nuo smūgio atsibudusiam vyrui gydytojai nieko gero nežadėjo – jis buvo paralyžiuotas. Tačiau šiandien garsus aktorius neberagauja net alaus.
Jau šiandien, trečiadienį, 19.30 val. LRT laidoje „Gyvenimas“ Valentinas Masalskis atvirai papasakos apie svaiginančius pakilimus, pražūtingus nuopuolius ir tai, kas privertė kardinaliai pakeisti gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)