„Man asmeniškai tai „lafa“, žinokit, kuo daugiau senėju, tuo daugiau gerbėjų turiu. Matyt, jau esu subrendusi, protinga ir talentinga“, - LNK laidos „KK2 Vasara“ žurnalistams šį sekmadienį pasakos žinoma atlikėja.

Vienas Vitalijos gerbėjas ją lepina kiekvieną dieną ir pačiose netikėčiausiose vietose.

„Kirpykloje mane pamatė toks mano talento gerbėjas, kuris prekiauja bulvėmis ir visokiomis daržovėmis. Skambina ir sako: „Noriu Jums, ponia Vitalija, atnešti rožių“. Ir ką jūs galvojate, nepraėjo nė 5 minutės ir į duris jau beldžia, įeina gerbėjas su didžiausia rožių puokšte“, - pasakos V. Katunskytė.

Tačiau siekiančių dainininkės rankos yra ir daugiau. Kai Vitalija koncertuoja Palangoje, visuomet būna apiberiama dovanomis nuo galvos iki kojų.

„Ypač savaitgaliais man tiek prineša gėlių, kad aš turiu pirktis kelis kibirus, man vazų nebeužtenka. Būna ir dovanų, ir kvepalų. Esu gavusi ir auksinę grandinėlę, ir pakabukus. Žmonės myli mane“, - pasakojo V. Katunskytė.

Estrados žvaigždė pripažįsta, kad vasarą prie jūros dėl gerbėjų gausos net bijo kelti koja į pliažą.

„Manęs draugai klausia, kodėl su jais neinu į pliažą. Bet aš jiems atsakau, kad jeigu su jais nueisiu, tai ramybės nei jiems, nei man nebus. Aš pavargstu nuo foto blyksnių ir bendravimo“, - laidoje „KK2 Vasara“ kalbės V. Katunskytė.

Tačiau populiarumas turi savo kainą. Anot Vitalijos, visuomet atsirandą pavyduolių, o čia nepralenkiamos – moterys.

„Būna žmonių ir chamų. Būna, kad vyrai paima ir nuperka man einant visą gėlių krepšį ir man po kojom... tai moterys pavydi, sako, ką tu čia vaizduoji „zvezda“?. O aš sakau, ponia, ar jums pavydas bamba graužia?“, - laidoje pasakos V. Katunskytė.

Visą interviu su estrados žvaigžde Vitalija Katunskyte bei Lietuvos žvaigždžių meilės romanų istorijas žiūrėkite šį sekmadienį 20.30 val. laidoje „KK2 Vasara“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)