Žaidėjams kovojant dėl prabangių laidos prizų, įtampa studijoje kaip visada kaito iki maksimumo. Paskutinėje užduotyje, kurioje tikrinamas dalyvių pastabumas ir reakcija, norintys pateikti savo atsakymą turi duoti specialų signalą. Kadangi įsijautusi A. Baukutė savo komandos signalą sulaužė, jos atsakymo laidos vedėjas Mantas Stonkus nepriėmė.

Pasipiktinusi komandos kapitonė su trenksmu paliko studiją, o M. Stonkus jai pavymui negailėjo kandžių replikų.

Vėliau ironiškų M. Stonkaus pastabėlių sulaukė ir V. Genytė, tačiau atlikėja jau turėjo paruošusi atsaką. „Kai moterims gyvenime kas nors nesiseka, dėl to visada būna kalti vyrai, jie ir turėtų atsiprašyti!“ – atrėžė vedėjui V. Genytė.

Kaip ir kiekvieną trečiadienį, šį trečiadienio vakarą 20.20 val. LNK žiūrovų laukia nesuvaldomo juoko ir netikėtumų dozė, o M. Stonkus primena, kad vis dar laukia žiūrovų nufilmuotų vaizdelių – juokingiausių įrašų autoriai studijoje apdovanojami piniginiais prizais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)