Pasirodo, Liudas itin gerais pažymiais baigė vidurinę mokyklą. Ypač gerai jam sekėsi tikslieji mokslai, jis be konkurso galėjo studijuoti bet kurioje specialybėje. Tačiau Liudas norėjo dainuoti. O šiai svajonei kategoriškai priešinosi dainininko tėvai.

„Tėvai buvo įsitikinę, kad dainininką visur sekioja ubago lazda“, - jau šį penktadienį LNK laidoje „KK2 penktadienis“ atskleis Liudas. Pirmaisiais metas paklausęs tėvų ir studijavęs universitete rimtą specialybę, antraisiais metais Liudas slapčiomis nuėjo į Muzikos akademiją. Buvo rugsėjis ir visi studentai jau priimti. Tačiau Liudas išmaldavo dėstytojų, kad jo išklausytų. Įvyko stebuklas. Susižavėję dėstytojai ėmė prašyti, kad Liudas studijuotų pas juos ir netgi surado pinigų Liudo mokslams.

„Man pasakė, kad pusmetis kainuos 5000 litų. Norėjau apsisukti ir išeiti. Tačiau vienas dėstytojos skambutis žinomai Kauno notarei ir ji nedvejodama sumokėjo už mano mokslus. Beje, ta mati moteris apmokėjo dar 13 tarptautinių konkursų, į kuriuos aš važiavau ir laimėjau“, - pasakos Liudas.

Kalbos apie muzikos mokslus laidoje užvirs ne atsitiktinai. Į laidą atvyks neeiliniu kaimo talentu ir antruoju Merūnu vadinamas Nerijus Šukutis. Išgirdusi jo dainas, muzikologė Zita Kelmickaitė bus priblokšta. „Vaikeli, eik mokytis, būsi garsus visame pasaulyje“, - sakys ji Nerijui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)