„Net jei Lietuvos dangus dažniau yra ne žydros, o cepelinų spalvos, namai, kuriuose gyvename, dažniau pilki nei spalvoti, praeiviai gatvėse dažniau susirūpinę nei besišypsantys, kojos batuose sušlampa dažniau nei išlieka maloniai sausos, kiekvienas kaip gerą prisiminimą širdyje nešiojamės jausmą, kuris ištinka, kai atveriame jaukių namų duris, kai mus pasitinka seniai ar ką tik matyti draugai ir kalbamės kalba, kuria tarėme pirmuosius žodžius. Gera ten, kur gimei!“ – abu kaip vienas pranešime spaudai sako atlikėjai, ką tik įrašę naują albumą „Viską gali pakeist“.

„Albume – trylika dainų ir visos jos įdainuotos lietuviškai. Tai buvo mudviejų su Česlovu principo reikalas. Lietuvių kalba – sava ir graži, norėjome įrodyti, kad geras rokas lietuviškai skamba tikrai gerai!“, – sako Uno.

Atlikėjai tikisi, kad daina kilstels dvasią, o vaizdo klipas paliks jausmą, kad taip, čia yra Lietuva. Ta, tikroji. Pilka, darganota, bet jauki, nes sava.

Savo naują albumą duetas pristatys gyvo garso koncertuose: vasario 28 d. – Vilniuje, kovo 1 d. – Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)