Šis senas lietuvių protėvių gamintas gėrimas Andriaus gyvenimą lydi nuo vaikystės.

„Tai buvo sena mūsų giminės tradicija. Tėtis sugalvojo ją pratęsti. Prisidėti prie šios tradicijos pratęsimo nusprendžiau ir aš. Nes vis dėlto tai yra lietuviška, sena, o tradicijas reikia puoselėti“, – sako šiuo metu jau modernaus, trijų aukštų alaus gamybos cecho vadovas.

Andrius ne tik prekiauja savo gamybos alumi, bet ir randa laiko draugams – sėdę ant dviračių jie mėgsta dažnai nulėkti net iki pajūrio. Sportiškam vaikinui nusėdėti vietoje – labai sunku. Tiesa, aludaris prisipažįsta, jog moteriai jo gyvenime būtų skirta ypatinga vieta. „Moteriai laiko visada rasčiau – tai atskiriu nuo darbo, draugų, laisvalaikio“, – sako didelio ūkio valdytojas, mokantis puikiai planuoti laiką ir atskirti svarbius gyvenimo aspektus nuo ne tokių reikšmingų.

O ūkininko darbas nėra lengvas, tačiau gyvenimo ir veiklos varikliu Andrius laiko moterį: „Žymiai maloniau dirbti ūkio darbus, kai moteris laukia namuose su garuojančia vakariene. Tai motyvuoja dirbti efektyviau, energingiau ir geriau. Man nereikia fizinės pagalbos iš moters – svarbu emocinis palaikymas ir rūpinimasis vyru.“

„Sužavėti gali žavinga, aktyvi, nuovoki ir protinga mergina. Tos, kurios yra aktyvios, kurios man galėtų atnešti kavą, tačiau mėgtų ir alų“, – savo merginos idealą pristato jaunasis aludaris, TV3 projekte „Ūkininkas ieško žmonos“ antros pusės ieškantis Andrius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)