„Lūpdažių džiunglės“ – tai maloni atgaiva visoms kultinio serialo „Seksas ir miestas“ gerbėjoms ir gerbėjams. Didžiulio populiarumo susilaukusį romaną, pagal kurį sukurtas naujasis TV3 serialas, parašė „Sekso ir miesto“ autorė Candace Bushnell, todėl ir naujajame seriale žiūrovai galės stebėti seksualių, drasių bei savimi pasitikinčių moterų asmeninio gyvenimo ir karjeros vingius.

Seriale „Lūpdažių džiunglės“ žiūrovai sutiks gerai pažįstamus aktorius iš tokių kultinių serialų kaip „Beverli Hilsas 90210“ ir „24 valandos“.

Kita džiugi naujiena „Sekso ir miesto“ gerbėjams – šių metų JAV serialas „Kašmyro mafija“. Jo kūrimui vadovauja „Sekso ir miesto“ prodiuseris Darrenas Staras. Naujajame seriale žiūrovai taip pat išvys garsius aktorius. Viena jų – nuotykių kino filmo „Čarlio angelai“ bei daugelio televizijos serialų, tarp kurių – „Eli Makbyl“, herojė aktorė Lucy Liu.

Pasiilgusiems garsiosios Lietuvoje gimusios rusų aktorės Nelly Uvarovos taip pat laukia džiugi žinia – TV3 rodys naują serialą „Atlantida“, kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė „Bjauriojo ančiuko“ žvaigždė. Šiemet sukurtas serialas Rusijoje susilaukė didžiausio populiarumo ir žiūrovų prašymu veikiai sugrįžo į ekranus.

TV3 žiūrovai nuo rudens matys pamėgtųjų savo serialų naujas serijas. Praėjusį sezoną Lietuvoje buvo gausiai žiūrimas ir sulaukė puikių atsiliepimų daugiaserijinis filmas „Herojai“. Ne veltui jis buvo pripažintas geriausia JAV televizijos tinklo NBC drama per pastaruosius penkerius metus. TV3 nusprendė nudžiuginti „Herojų“ gerbėjus Lietuvoje ir parodyti antrojo sezono serijas.

Praėjusį trečiadienį buvo parodyta paskutinė kultinio serialo „Daktaras Hausas“ antrojo sezono serija, tačiau jau kitą savaitę, rugpjūčio 6 dieną, genealaus mediko gerbėjai su juo susitiks trečiojo sezono serijose.

Aštraus siužeto serialo „Kalėjimo bėgliai“ gerbėjų taip pat laukia džiugi žinia – trečiame serialo sezone bus narpliojama antrojo sezono pabaigoje žiūrovams pateikta intriga ir bus pristatyti keturi nauji veikėjai.

Jau ketvirtąjį sezoną su TV3 žiūrovais sveikinsis ir „Nusivylusių namų šeimininkės“. Tokios pat žavios, aistringos ir seksualios šio serialo herojės kaitins žiūrovų širdis naujomis intrigomis naująjį TV3 televizijos sezoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją