Detektyvinių pinklių maratoną pradeda „Liudininkai“ (In Plain Sight). Jau trečiasis TV3 žiūrovų pamėgto serialo sezonas eteryje startuoja gegužės 29-ąją 22.00 val. Itin svarbių liudytojų apsaugos programoje dirbanti ne iš kelmo spirta šviesiaplaukė JAV maršalė Meri (akt. Mary McCormack) ir jos partneris Maršalas (akt. Frederick Weller) nusikaltėlių medžiojamiems liudytojams kurs naujus gyvenimus. Žinoma, norėdami atsakyti už kitų gyvybes, jie patys kiekvieną antradienio vakarą atsidurs nusikaltėlių taikinyje. Ramybės porelei neduos ne tik zvimbiančios kulkos, bet ir asmeninio gyvenimo audros.

Paskutinę mėnesio dieną, gegužės 31-ąją, prasideda naujų rafinuotų nusikaltimų tyrėjo Nilo Kafrio nuotykiai: 22 val. TV3 eteryje – serialo „Aferistas“ (White Collar) antrojo sezono startas. Seksualus, moterų širdis draskantis aktorius, serialo „Choras“ (Glee) ir fantastinio trilerio su Justinu Timberlake‘u „Įkalinti laike“ (In Time) žvaigždė – Mattas Bomeris ketvirtadienio vakarais narplios finansinių apgavysčių, brangakmenių ir meno kūrinių padirbinėjimo voratinklius.

Besiruošdama paskutiniam „Nusivylusių namų šeimininkių“ (Desperate Housewives) sezonui, kuris TV3 eteryje – jau šį rudenį, jubiliejiniame, dvidešimtajame TV3 sezone, serialo žvaigždė D. Delany birželio 20-ąją, trečiadienį, 22.00 val. užsivilks baltą chalatą ir taps dramos „Pagrindinis įkaltis“ (Body of Proof) medicinos eksperte, kurios darbo įrankis – žmogaus kūnas. Jį tyrinėdama herojė atskleis kruopščiai užslėptas sukrečiančias nusikaltimų detales. TV3 žiūrovų dėmesiui – dar nematytos moteriškuoju „Daktaru Hausu“ vadinamo serialo pirmojo sezono serijos.

Kol D. Delany blizgins savo darbo įrankius, trečiadieniais eteryje karaliaus „Melo teorija“ (Lie to Me) su žiūrovų numylėtiniu pasaulinio garso apgavysčių meistru, žmogumi – melo detektoriumi daktaru Kelu Laitmanu, o pirmadieniais kultinio serialo laiku 22.00 val. visą birželį savo moteriškomis intrigomis konkurentes iš proto varys iš Teksaso kilusios „Dievobaimingos kalės“ (G.C.B.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)