Renginio vedėjas – ryškiausias mūsų šalies krepšinio himnų kūrėjas ir televizijos žvaigždė, laidos „100 000 € grynais“ vedėjas Marijus Mikutavičius. Jam patikėta oficialioji renginio dalis, kurioje šia ypatinga proga visus susirinkusiuosius ir žiūrovus sveikins aukščiausi šalies pareigūnai.

„Marijonas yra tiesiogiai susijęs su visais ryškiausiais krepšinio įvykiais Lietuvoje, todėl jo dalyvavimas bet kokiame su krepšiniu susijusiame renginyje, sakyčiau, yra net privalomas. Žmonės jį mėgsta, gerbia, jo malonu ir įdomu klausytis. Be to, Marijonas – profesionalas, puikiai dirbantis tiesioginiame eteryje, valdantis situaciją ir sugebantis kai reikia improvizuoti. Tai itin svarbu tokiame reikšmingame renginyje kaip didysis atidarymas“, – teigia kūrybos namų „ELITAZ“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pasak G. Jauniaus, šviesus ir ryškus didysis atidarymas bus nušviestas ne tik eterio žvaigždžių šviesa, bet ir scenos dekoracijomis – kinetinėmis LED konstrukcijomis, kurias kuria lyderiaujančios ne tik Lietuvos, bet ir viso Pabaltijo LED kompanijos. Pats įpūdingiausias jų kūrinys – scenos viduryje iškilsiantis švytintis septynių metrų aukščio obeliskas. Jį apjuos skriejantys LED žiedai.

Įspūdingame šou – ne tik unikalūs šviesos efektai, bet ir ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių pasirodymai. Čia šėls Evelina Sašenko, Amberlife, Raigardas Tautkus ir „Šampaninis choras“, „G&G Sindikatas“, Rūta Ščiogolevaitė, Jurga Šeduikytė, Marijonas Mikutavičius, Mantas, Mia, Donatas Montvydas, Evelina Anusauskaitė, „Brassbastardz“, Vaidas Baumila, „Bjelle ir Peru“, „Liūdni slibinai“ ir kt.

Didysis atidarymas krepšinio ritmu – jau rugpjūčio 29 d. gyvai prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3 kartu su žiūrovais, jų mylimais TV3 veidais, lyderiais, čempionais, aistringiausiais krepšinio sirgaliais ir ryškiausiomis žvaigždėmis!

Naujojo sezono atidarymo šventė „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir „Eurobasket 2011“ startas rugpjūčio 29-ąją, pirmadienį, 19.10 val. gyvai Vilniuje prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją