Dvylika kamerų tiesiogiai transliavo grandiozinį šou, kurio metu buvo pristatytos naujojo sezono laidos drauge skambant įvairiausiai muzikai. Populiariosios muzikos scenoje pasirodė: Marijonas Mikutavičius, Alanas Chošnau, „Širdelės“, Natalija ir Deivydas Zvonkai, „69 danguje”, „Mokinukės”, Augustė, kultiniai „Bix”, „Dangus 2“ nugalėtojas Justas, Edmundas Kučinskas, Stano su Aušra Kilkuviene, „InCulto”, Stasys Povilaitis, Arūnas ir Inga Valinskai, Andrius Rimiškis, „Neo” su Brigita, Vaidas Baumila, visai „žali” „Žvaigždžių vartų” dalyviai, „Yva”, serialo “Broliai” dainą traukė aktoriai Vytautas Rumšas jaunesnysis ir Jokūbas Bareikis.

Vakarui sklandžiai dirigavo net keletas vedėjų: A.Kilkuvienė, M.Mikutavičius, Džiugas Siaurusaitis, Aistė Paškevičiūtė ir A.Valinskas. Kiek vėliau prie šios kompanijos prisijungė geros nuotaikos niekuomet nestokojanti Kristina Kazlauskaitė.

Trijų valandų atidarymo programa neapsiėjo ir be humoristinių akimirkų: M.Mikutavičiui pralošęs lažybas, A.Valinskas įvykdė savo prievolę – persirengė moteriška suknele, apsiavė aukštakulnius ir rankose laikydamas spalvotus kutosus džiaugsmingu veidu pasirodė visai Marijos žemelei.

TV3 sezono atidaryme žvaigždės linksminosi ne tik ant scenos. Intensyvus gyvenimas virė ir tarp žymių kviestinių svečių. Šokiai, audringos diskusijos ir plačios šypsenos – geros nuotaikos niekam netrūko.

Vakaro uždarymą vainikavo fejerverkų lietus ir „ore pakibusio” Manto daina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją