„Kad ir kokia puiki būtų serialo idėja, svarbiausia yra žmonės, kurie apsiima ją įgyvendinti. Laikant rankose Edvino Kalėdos provokuojantį ir drąsų scenarijų, įsivaizdavau tokią ir aktorių komandą. Naujame TV3 seriale „Nemylimi“ vaidins jau gerai žiūrovams pažįstami veidai, jų gretas papildys nauji įdomūs aktoriai. Na, o režisūros vėl imsis nepriekaištingai savo darbą atliekantis Sigitas Račkys”, – apie naująjį savo kūrinį pasakoja serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Pagrindinį Viktoro vaidmenį atliks praėjusiais metais sužibėjęs Tadas Gryn, greta Remigijaus Vilkaičio suvaidinęs Sidabrinės gervės nominuotame Mariaus Ivaškevičiaus filme „Mano tėvas”, rašoma TV3 pranešime.

Jauna, liaupsių susilaukusi teatro ir kino aktorė Toma Vaškevičiūtė, vaidinusi dar nebaigtame Inesos Kurklietytės filme „Sibiro Madona”, bus Asta – Viktoro mylimoji. Daugelis teatro megėjų ekranuose atpažins ir puikų nacionalinio dramos teatro aktorių Evaldą Jarą. Seriale „Nemylimi” jis taps Normantu – vyresniuoju Viktoro broliu. Visiems puikiai žinoma aktorė Inga Norkutė, seriale „Moterys meluoja geriau” buvusi žavi vilioklė Meda, „Nemylimuose” keisis į atsidavusią ir nuoširdžią beprotiškai įsimylėjusią moterį.

Populiariame TV3 seriale kartu su Inga vaidinęs Marius Jampolskis naujoje premjeroje atliks geriausio Viktoro draugo Liuko vaidmenį. Kitas Lietuvos televizijos žiūrovams pažįstamas aktorius, viename lietuviškame seriale žurnalisto Simono vaidmenį atlikęs Marius Mačiulis. Aktoriaus personažas Ovidijus Zylė – ambicingas lyderis, nusikaltėlių pasaulio autoritetas, šalinantis iš kelio ne tik sau, bet ir visuomenei pavojingas padugnes.

Seriale taip pat vaidins iš Londono grįžęs gyvos legendos Regimanto Adomaičio sūnus – Gediminas Adomaitis, aktorė Kristina Savickytė-Damaskienė bei daug kitų puikiai žinomų kino ir teatro veidų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją