Trečią dešimtį pasitinkanti televizija žada: visų TV3 žvaigždžių, kanalo draugų, klientų, žiniasklaidos atstovų ir žiūrovų laukia kvapą gniaužianti šventė: aštuoni šimtai svarbiausių svečių, specialiai ruošiami pasirodymai, netikėti sugrįžimai, pergalės, geriausios muzikos fiesta ir nostalgiški prisiminimai – visa, kas svarbiausio televizijoje nutiko per dvidešimt metų.

TV3 eteryje jau prasidėjo pasiruošimo jubiliejui laidų ciklas „Mano TV3. Jau dvidešimt metų!“ – kiekvieną ketvirtadienį 20.30 val. žiūrovai kviečiami susitikimui su savo mylimiausiais visų laikų laidų vedėjais, laidomis, projektais. Žiūrovai jau klausėsi itin jautraus profesoriaus Ričardo Kazlausko pasakojimo apie vieną pirmųjų TV3 laidų „Langas į gamtą“, matė istorines akimirkas iš laidos „Anglų kalbos pamokėlės su sesute Barbara“, girdėjo atvirą Vytauto Šapranausko interviu ir stebėjo kadrus iš legendinės humoro laidos „Šapro šou“, matė kadaise populiarumo rekordus pasiekusios „Tangomanijos“ vedėjų – iki šiol populiarumo viršūnėje esančių – Marijaus Mikutavičiaus, Martyno Starkaus ir Sauliaus Urbonavičiaus-Samo reakciją pamačius istorinius savo jaunystės kadrus. Vieno unikaliausių Lietuvoje kurtų šou – „Dar pažiūrėsim“ aktoriai Andrius Bružas ir Giedrius Savickas tarė auksines frazes „Septyyyyni“, „Draugą pamečiau“, o jau šį ketvirtadienį, kovo 28-ąją, vienam vakarui atgims kultinė laida „TV Pagalba“!

Gegužės 3-ąją TV3 dvidešimtmečio fiestoje žiūrovai ir šventės svečiai išvys ne tik šių laidų herojus, bet ir visą būrį kitų net du dešimtmečius savo energiją ir talentą dovanojusių ir iki šiol skleidžiančių žvaigždžių.

Reklaminių klipų filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)