Blogą žinią projekto dalyviams bei komandai DELFI patvirtino laidos prodiuserė Neringa Kavaliauskaitė, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė. „Tai TV3 televizijos sprendimas“, – sakė ji.

DELFI susisiekus su vienu iš projekto generolų Vitalijumi Cololo, jis teigė, jog šią žinią jam pranešė vakar telefonu, tačiau nei jis, nei jo ansamblis per daug nenuliūdo.

„Aš savo kolektyvui pažadėjau, kad jie dalyvaus finale, o esu toks žmogus, kad kai pažadu, tai visada bandau ištesėti. Manau, kad TV3 televizija pasiaukojo dėl manęs ir padarė finalą šį sekmadienį, nes mes galėjom toliau nepraeiti. Tad aš ištesėjau savo pažadą ir „Vilniaus Pynimėlis“ yra finale“, – juokavo V. Cololo.

DELFI susisiekus su TV3 televizijos atstove Erika Vyšniauskaite, ši patikino, kad projektas savo misiją jau atliko: „TV3 televizijos tiesioginiame eteryje iš viso bus parodytos 4 tautinių šokių kovų „Kadagys“ laidos. Projektas sėkmingai vykdė savo pagrindinę misiją – prikėlė tradicijas naujam gyvenimui, atskleidė tautinio palikimo grožį, suvienijo ne tik lietuvius, bet ir kaimyninių šalių atstovus. Drąsiai pristatome eterio naujoves ir džiaugiamės, kad žiūrovai turėjo galimybę mėgautis unikaliu, didžiulio mąsto projektu, puoselėjančiu patriotiškumą. Šį sekmadienį bus parodyta finalinė „Kadagio“ laida.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (854)