Po gero humoro pusryčių – komedijų „Verkiant reikia Kalėdų Senelio“ (Desperately Seeking Santa), „Užsispyrusi blondinė“ (Legally Blonde) ir nuotykių filmo „Narsusis princas“ (Prince Valiant) – 15.05 val. į eterį sugrįžta šventinis užtaisas – jau ketvirtoji komedijos „Vienas namuose“ (Home Alone 4) dalis. Vagišių laukia labai originalūs mažamečio herojaus sumąstyti išbandymai!

Po šeimos filmo „Kalėdų Senis 3“ (The Santa Clause 3: The Escape Clause) ir paskutinių šiemet TV3 Žinių 19.00 val. speciali šventinė laida „Be komentarų. Su Naujais metais!“ vantomis išvanos skandalingiausius metų veikėjus už jų nuodėmes, nuopelnus ir nuotykius. 2012-ųjų apžvalga vyks... pirtyje.

20.05 val. vis labiau artėjant prie metų pabaigos, prie ekranų rinksis vaikai. Tiesa, juos kviečiantis herojus – nuoširdus ir itin darbštus robotukas, žavi ne tik mažuosius, bet ir suaugusiuosius. Kino industrijos milžinės – kompanijos „Pixar“ kurta animacinė pasaka „WALL-E. Šiukšlių princo istorija“ (WALL-E) ne tik iškovojo Oskarą, bet ir įsitvirtino geriausių pasaulio filmų sąrašuose.

21.55 val. visame pasaulyje garsus režisierius Timuras Bekmambetovas pristato nuoširdžių istorijų, juoko ir gerų emocijų pilną šventinę komediją „Eglutės 2“ (Yolki 2). Ryškiausi Rusijos aktoriai į naujametę mišrainę sudėjo septynias istorijas, 46 aktorius, 218 eglučių, 200 kilogramų sniego, 5 stiklainius žaliųjų žirnelių, 20 kilogramų mandarinų ir daugybę kitų ne mažiau svarbių ingredientų! „Metas suartėti“ – paskutines metų valandas su šmaikščiu kinu skaičiuoti kviečia vos pernai sukurtos komedijos kūrėjai.

Laikrodžiui išmušus vidurnaktį – įžengus į 2013-uosius, 00.00 val. TV3 dovanoja dar vieną puikų rusų kūrėjų filmą – legendinį aštuntojo dešimtmečio pasakojimą „Likimo ironija, arba po pirties!“ (Ironija sudby, ili S liogkim parom!). Ši romantinė komedija kasmet pradžiugina Naujųjų laukiančius televizijos žiūrovus daugelyje Europos šalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)