Šįkart eksperimente dalyvauja ir iš nuomonių kalėjimo pabėgti bando banke dirbanti, tačiau apie imtynininkės karjerą svajojanti ir pralaimėjimų nepripažįstanti Laura, „ragana“ save vadinanti Ieva, vadovės prigimtį turinti, tačiau kitaip į save žvelgianti Jelena ir vienintelis šios savaitės vyras, itin žingeidžiu save laikantis Regimantas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, po pirmųjų užduočių dalyviai buvo suporuoti su didžiausiomis savo priešingybėmis, tačiau to kol kas nežino ir patys. Galbūt tai lėmė, kad vieni dalyviai savo poromis liko be galo patenkinti, o kiti, praleidę daugiau laiko kartu, pradėjo įtarti, kad šis žmogus jiems parinktas specialiai.

„Ji yra lyderė, ir aš – taip pat. Bent jau aš taip mus matau iš šono“, – porininke Jelena vakar džiaugėsi Ieva.

O štai Laura, kuri pateko į porą su Regimantu, neslėpė, kad mielai būtų eksperimente dalyvavusi su kitu partneriu. Anot jos, vyras tik apsimeta daug žinantis – realybėje yra kitaip.

„Dabar man jis jau nepatinka“, – po pokalbio su Regimantu sakė mergina.

Įtampa neatslūgo ir antrąją dieną. Pirmąkart socialinio eksperimento „Skirtingai nuostabūs“ metu abi poros užduotį, kurios metu kojomis nesiekiant žemės reikia vandeniu pripildyti indą, atliko visai kitaip, nei ankstesnės. Vis labiau liepsnojanti konkurencija dalyviams pakišo koją – kas nutiko, kad užduoties įveikti nesugebėjo nė viena pora?

Negana to, visas kortas sumaišė Ievos elgesys. Moteris darė viską, kad sukliudytų kitai porai.

„Pamatėme tikrąsias tavo spalvas – tu nori kitiems pakenkti“, – neišlaikiusi sakė Laura, tačiau vėliau, likusi viena, pripažino, kad jei tik būtų turėjusi galimybę, būtų pasielgusi identiškai.

Ievos elgesys neliko nepastebėtas ir jos porininkės Jelenos: „Ji tai turi ir jai tai yra į pliusą – ji labiau trokšta pasiekti. Bet jai į minusą yra tai, kad jei nepasiekia, ji bando nusitempti dar kažką su savimi.“

Nesutarimų daugėjo ir kitoje poroje – Laura ir Remigijus ir toliau sunkiai rado bendrą kalbą. Po psichologinės užduoties, kurioje porininkai turėjo dirbti išvien, mergina nė nebandė nuslėpti, kad į Remigijaus nuomonę ji žiūri nerimtai: „Jeigu jis būtų sakęs kitaip, aš vis tiek būčiau padariusi taip, kaip padariau.“

TV3 socialinio eksperimento filmavimas vyko Vilniaus termofikacinėje elektrinėje, pramintoje „Vilniaus monstru“.

Socialinis eksperimentas „Skirtingai nuostabūs“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)