Užkulisiuose prieš filmavimą linksmai nusiteikę vedėjai - Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas laidė sąmojus ir DELFI skaitytojams prasitarė apie slaptą sąmokslo teoriją, kodėl A. Tapinas išlošdavo visus A. Valinsko žaidimų prizus.

Laidos vedėjai Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas prisimena, kaip jųdviejų pažintis užsimezgė daugiau nei prieš 20 metų, kai Andrius A. Valinsko žaidime „Taip ir Ne“ laimėjo virtuvės baldų komplektą.

Ilgametis TV laidų vedėjas A. Valinskas pasakojo, kad tuomet 16-metis A. Tapinas jo žaidime yra laimėjęs ne vieną prizą. Skeptikai pradėjo įtarinėti, kad jaunuolis prizus laimi ne šiaip sau - mat tuo metu jo tėtis Laimonas Tapinas buvo LRT generalinis direktorius.

„Tikrai, viskas ten buvo surežisuota, galime prisipažinti. Bet, Arūnai, kodėl mano tėtis tau nepaskambino per naujametinį žaidimą, kai buvo lošiamas automobilis? Šeimai labai reikėjo naujos mašinos. O aš tada grįžau su termosu - paguodos prizu. Šeima kreivai į mane žiūrėjo kelias dienas“, - grimo kambaryje kalbėdamas su kolega juokėsi Andrius.

Laidos "Auksinis protas" filmavimo užkulisiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)