Tiek ir laidos vedėjas Mantas Stonkus, tiek ir kitos komandos kapitonai radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius nevengdavo aktorės patraukti per dantį kaskart, kai tik būdavo metas pradėti šaradų žaidimą. Vis dėlto šįkart A. Baukutė išgirdo ir į žiūrovų, ir į laidos kolegų pastabas.

„Aš reaguoju į savo kolegų pastabas, niekada nėra vėlu pasitaisyti. Iš burnos man kartais nevalingai iškrenta visokie garsai, todėl labai norėčiau, kad jūs man užklijuotumėte burną“, - prieš pradėdama žaidimą netikėtai paskelbė A. Baukutė. Studijoje toks jos sprendimas sukėlė plojimų audrą.

Mantas Stonkus, Asta Baukutė

Tiesa, toks sprendimas A. Baukutės komandai nepakenkė – laidų vedėjas Timūras Augucevičius ir atlikėja Vilija Pilibaiytė – Mia šio vakaro laidos užduotis gliaudys kaip riešutus. Jiems nenusileis ir varžovų komanda, kurioje žais atlikėja Liepa Norkevičienė ir aktorius Šarūnas Banevičius.

Kuri komanda po įtemptos kovos taps vakaro nugalėtoja, ir kuriam žiūrovui šią savaitę pasiseks piniginis prizas už juokingiausią vaizdelį? Viską sužinosite laidoje „Su cinkeliu“ jau šį trečiadienio vakarą per LNK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)