„Paskambinusi mums Džordana tepaprašė tapti skolos atidavimo liudininkais ir viską parodyti Lietuvai. Dainininkę įskaudino save draugu vadinančio palangiškio kvietimas į teismą po penkerių metų – ji sakėsi jau seniai gražinusi skolą jo dukteriai. Istorija paini, akistata dar painesnė, o rezultatas nustebins ir gal net šokiruos žiūrovus”, – sako gelbėtojas Gediminas.

Pasak Gedimino ir jo partnerės laidoje gelbėtojos Agnės, šioje istorijoje „TV pagalba” liks visiškai nuošalyje: nieko neteis, nieko neteisins, nieko nevaduos iš bėdų, tik suves žmones, kad jie išsiaiškintų kas, kam, kiek ir ar išvis skolingas.

„Po penkerių metų nė skambučio nesulaukiau, tik kvietimo į teismą, nors jie turi mano telefoną ir gali paskambinti. Visas vasaras Palangoje koncertuojam. Kodėl nė karto neatėjo? Laukė kol mano sąžinė pabus per penkerius metus? Nepabus jį nė per 10 metų, nes ji švari”, – savo teisumu įsitikinusi į kamerą kalbėjo dainininkė Dž. Butkutė.

Į Palangą skolos gražinti dainininkė vyko drauge su savo vadybininku ir mylimuoju Sergėjumi. Pasak gelbėtojų, jųdviejų santykiai – tai dar viena netikėta ir labai atvira šio siužeto tema.