Jau gerą mėnesį dainininko Stano įrašų studijoje plušantys gelbėtojai – Gediminas, Justė, Jonas, Brigita, Aušra, Andrius ir Žilvinas džiaugiasi, kad gimtadienio dieną gelbėjimo operacijas jie iškeis į dainas, kurias dovanos savo laidos herojams.

G. Jaunius melodingą dainą trauks su dainininke Rosita Čivilyte, J. Milušauskienė – su Alanu Chošnau, A. Kilkuvienė su dukrelės Gabijos klasiokės tėčiu Egidijumi Sipavičiumi, J. Stanevičius – su „Mokinukėmis”, B. Budginaitė su pusbrolio grupe saldžiabalsiais „N.E.O”, sunkiojo roko gerbėjas A. Žemaitis su „69 Danguje” sudainuos „Hard Rock Hallelujah”, o Ž. Žitkus plėš dainą su energingaisiais „Sadūnais”.

Visiems gelbėtojams bendrą finalinę dainą kuria „Delfinų” lyderis Stano, gelbėtojus vakarui puoš stilistas Kęstas Rimdžius, o gelbėtojus šmaikščiai parodijuos naujieji gelbėtojai aktoriai Asta Baukutė ir Vytautas Šapranauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją