„Tai pirmasis vasaros sezonas, kai nevažiuojame į Palangą ir netransliuojame tiesioginių laidų iš karščiausio vasaros taško, – sako laidos vedėja Aušra Kilkuvienė. – Nors vasarą „TV pagalba” ir nebus rodoma, mūsų laidos gelbėtojai – Gediminas, Justė, Jonas, Brigita ir Žilvinas – vis pasikeisdami dirbs ir vyks į iškvietimus.”

Gelbėtojai lyg susitarę visiems Lietuvos žmonėms linki „smagios nerūpestingos vasaros, kad jos negadintų nelaimės, bėdos ir skausmingi įvykiai” ir čia pat prisipažįsta, kad šie linkėjimai ne tik nuoširdūs, o ir šiek tiek savanaudiški – juk kuo mažiau bus bėdų, tuo ramesnės vasaros atostogos bus jiems, gelbėtojams.

„Žinoma, gyvenimas pilnas netikėtumų ir niekada negali žinoti, kas tavęs laukia… Mes jūsų skambučių numeriu 1393 visada laukiame!”, – sako A. Kilkuvienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją