Žinomiems žmonėms teks peržengti savo baimes ir kompleksus, rašoma pranešime spaudai. Tarp iššūkiams pasiryžusių žmonių – Marius Jampolskis, Nerijus Juška, Paulius Bagdanavičius, Sergėjus Maslobojevas, Rūta Mikelkevičiūtė.

Projekto kūrėjai atskleidžia, kad viena koncerto vedėjų Daiva Tamošiūnaitė kviesdama aukoti mes sau iššūkį suvalgyti nemaloniai atrodančias gyvas kirmėles. Žiūrovams už aukas Nerijus Juška šoks lambadą… su aukštakulniais. Sergėjus Maslobajevas pasiryžęs suvalgyti visą citriną. Marius Jampolskis – išsimaudyti lediniame vandenyje.

Šį vakarą 19.30 val. LNK eteryje nuskambės jau dešimtas, jubiliejinis „Gelbėkit vaikus“ paramos koncertas. Ryškiausios Lietuvos žvaigždės susivienys dėl vaikų ateities ir kvies nepamiršti tų, kuriems pagalba šiuo sudėtingu laikotarpiu be galo reikalinga.

Žinomiausi Lietuvos žmonės dalysis nuoširdžiomis istorijomis ir gražiausiomis savo dainomis, kviesdami drauge praleisti jaukų ir prasmingą vakarą. Primindami, kad kiekvienas galime žengti nedidelį žingsnį dėl vaikų ateities, jie pasiryš netikėtiems iššūkiams.

Nors nuspalvintas smagiomis ir netikėtomis užduotimis, šis vakaras bus ypatingai svarbus organizacijai „Gelbėkit vaikus“. Šviesaus ir jaukaus koncerto metu aukojami pinigai – gyvybiškai svarbūs organizacijai, besirūpinančiai vaikų ateitimi. Vaikų gynimo dienos išvakarėse vyksiantis koncertas dėl karantino buvo perkeltas iš pavasario pradžios ir dabar, aiškėjant krizės pasekmėms, tapo dar svarbesnis sunkiai gyvenančioms šeimoms.

„Labai skatinu Lietuvos žmones nelikti abejingais ir prisidėti savo auka, kad galėtume drauge pakelti tuos, kuriems šiuo metu sunkiausia“, – kviečia „Gelbėkit vaikus“ generalinė direktorė Rasa Dičpetrienė.

Penktadienį LNK eteryje nuskambėsiančiame koncerte šviesiai vakarą praleisti
kvies žinomiausios Lietuvos scenos ir visuomenės žvaigždės. Savo muziką dovanos Justinas Jarutis, Ieva Zasimauskaitė, Merūnas Vitulskis, Monika Linkytė, Gabrielius Vagelis, Dainotas Varnas, Vaidas Vyšniauskas, Vaida Genytė, Katažina Zvonkuvienė ir kitos ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)