LRT studijoje susirinkusiai intelektinio žaidimo „Auksinis protas” komandai ir vedėjai Arūnui Valinskui ir Andriui Tapinui iškart kilo klausimas – už kokį brolį? Kodėl reikia keršyti?

Pagaliau išaiškėjo kerštingojo brolio užmačios – į LRT studiją atvykęs 29 metų teisininkas Andrius Zimaitis pasiryžo stoti į kovą su „Auksinio proto” kūrėjais ir su penkiais kitais protų mūšio vakaro žaidėjais. Andrius užsibrėžė tikslą patekti į finalą ir tokiu itin intelektualiu būdu atkeršyti už jau laidoje dalyvavusį ir pralaimėjusį jaunesnįjį brolį Igną Zimaitį…

Štai kokia intriguojanti vendeta šį trečiadienį laukia LRT žiūrovų ir intelektualaus žaidimo „Auksinis proto” dalyvių.

„Kruvinajame” mūšyje „Auksinis prote” žais šeši vilniečiai: Ramūnas Bekeris – 40 metų grafikos dizaineris, Marius Giedraitis – 28 metų transporto įmonės vadovas, Andrej Iljin – 39 metų filologas, vienos tinklinio marketingo kompanijos lyderis, Gražina Steponėnaitė – 33 metų Finansų ministerijos darbuotoja, Martynas Šimulis – 26 metų žurnalistas ir kerštingasis Andrius Zimaitis – 29 metų teisininkas.

Intriga neabejotina, kraujas tirštėja, įtampa auga, tačiau ir kiti žaidėjai, ne tik Andrius, į žaidimą ateina kovoti ir laimėti. O Viktorija – įnoringa deivė…

Ar kerštas geriausias motyvas nugalėti pamatysime šį trečiadienio vakarą 21.15 val. per LRT.

Daugiau naujienų – „Facebooke“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją