Sigutė Stonytė ilgaplaukį dainininką vertino penketu, o Dalia Ibelhauptaitė ir Adolfas Večerskis jam skyrė po 8 balsus.

Už Ievą mūru stojo vienintelis Adolfas Večerskis. Jis merginai skyrė aukščiausią įvertinimą – 10. Dalia Ibelhauptaitė Ievai skyrė 9, o Vytautas Miškinis ir Sigutė Stonytė dainininkei parašė po 8 balsus.

Ieva Prudnikovaitei iškritimas buvo tikrai netikėtas ir jį lėmė televizijos žiūrovai. Jeronimas Milius gavo 2124 žiūrovų balsus ir užėmė ketvirtąją vietą, o Ieva Prudnikovaitė – 2025 balsus. Užėmusi lemiamą penktąją vietą ji atsisveikino su „Triumfo arka“.

Įdomu tai, kad abu atlikėjus skyrė tik 99 žiūrovų skambučiai. Jei už Ievą Prudnikovaitę būtų balsavę šimtu televizijos žiūrovų daugiau, mergina būtų patekusi tarp keturių laimingųjų.

Užtat televizijos žiūrovai išgelbėjo Liudą Mikalauską. Anot komisijos, jis turėjo tenkintis 5 vieta, bet gavęs iš visų daugiausiai žiūrovų balsų (3034) vaikinas pakilo net į antrąją vietą.

Šį šeštadienį jūsų dėmesiui „Triumfo arkos“ pusfinalis, kuriame susikaus keturi vyrai. Auksinio balso titulą pretenduoja pelnyti Edmundas Seilius (Nr.01), Vaidas Vyšniauskas (Nr.02), Jeronimas Milius (Nr.05) ir Liudas Mikalauskas (Nr.10). Šioje laidoje kiekvienas jų atliks net po 2 kūrinius. Projekte praradimų metas tęsiasi - dviems vaikinams ši laida bus paskutinė. Likę du stipriausi ir turintys geriausią balsą dainininkai pateks į finalinį koncertą.

Šį šeštadienį, gruodžio 20 d., 21 valandą auksinio balso konkursas “Triumfo arka” tiesiogiai per LTV, LTV World ir Lietuvos Radiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją