Šis projektas – pirmas kartas, kai A. Baukutę vertina televizijos žiūrovai. Sekmadienį su R. Kirilkinu ji atliks dainą „Aš lauksiu tavęs“ iš filmo „Šerburo lietsargiai“. Po jautraus pasirodymo klausydama komisijos komentarų aktorė net susigraudino.

„Asta, mes esame tave įpratę matyti kaip komisijos narę. Ar tai nėra pirmas kartas, kai tavo darbą gali vertinti ir televizijos žiūrovai?“ – į A. Baukutę kreipėsi vienas iš laidos vedėjų, „radistas“ Jonas Nainys.

Kiek susimąsčiusi aktorė atsakė teigiamai. „O ką tu dabar gali pasakyti žiūrovams, kodėl jie turėtų už tave balsuoti?“ – paklausė J. Nainys.

Gresiant tapti pirmąja iškritusia pora, filmavime aktorė pasinaudojo šia proga perduoti žiūrovams ypač jautrią žinutę. „Aš kiekvieną žmogų myliu. Mano darbas būtų bergždžias, jeigu nebūtų jūsų, mano mylimieji. Aš myliu kiekvieną, nes pati esu nuodėminga, ir nebijau prisipažinti“, - žiūrėdama į kamerą prakalbo A. Baukutė, sunkiai slėpdama iš jaudulio drebantį balsą.

„Aš viską išklosiu jums čia, iš scenos į jūsų širdis tam, kad mes kartu savo trūkumus paverstume privalumais. Tikrai yra gera būti žmogumi“, - pridūrė ji, o toks aktorės rimtumas ir jautrumas daugeliui salėje tapo tikra staigmena.

Ar ašaromis aplaistytas pasirodymas ir A. Baukutės nuoširdumas papirks LNK žiūrovus, ar kartu su R. Kirilkinu ji taps pirmąja, palikusia „Žvaigždžių duetus“? Įtemptas iškritimo vakaras ir ryškiausios emocijos – tik legendiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, jau šį sekmadienį, 19:30, per LNK!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)