Finalo metu pasirodymą surengė "Antikos karys". Scenoje buvo mėtomi peiliai, vienas jų pataikė tiesiai vaikinui į ranką, kitas smigo šalia jo veido. Apie incidentą tiesioginio TV eterio metu pagrindiniam Lietuvos naujienų portalui DELFI patvirtino TV3 televizijos komunikacijos projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė.

Projektą stebėję TV žiūrovai buvo pašiurpę. Po nesėkmingo pasirodymo socialiniame tinkle "Facebook" jie tiesiog svarstė, kas būtų, jei eteryje būtų nutikusi nelaimė?

"Vos nenuplėšė peiliu vaikinui piršto ir veido", - akcentavo "Lietuvos talentų" žiūrovė. "Neatsimenu, kada taip būčiau išsigandusi. Aš bandžiau įsivaizduoti, jei tiesioginiam etery būtų nelaimė atsitikus (neduok Dieve!), kas tada?", - į diskusiją leidosi kita projektą žiūrėjusi mergina. "Būtų tiesioginiame eteryje žuvęs žmogus", - rašė talentų šou stebėjęs vaikinas.

"Antikos kario" pasirodymas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šou stebėjusiųjų teigimu, po to, kai scenoje buvo svaidomi peiliai ir sužalota vieno "Antikos kario" ranka, pasipylė kraujas, tačiau televizijos atstovai tikina, kad "Lietuvos talentų" dalyvis tepatyrė minimalų rankos sužeidimą - piršto įbrėžimą.

"Vaikinai mėtėsi peiliais. Vienam "Antikos kario" komandos nariui peilis pataikė į ranką, buvo įbrėžta į ranką peiliu. Buvo skubiai iškviesta greitoji, gydytojai suteikė pirmąją pagalbą studijoje ir vaikiną išsivežė apžiūrai, patikrinimui. Tačiau "Antikos kario" komandos nariai dėl to ramūs. Jie sako, kad tikriems vyrams jokios žaizdos nebaisios, o šis rankos sužalojimas greitai užgis", - DELFI kalbėjo ji.
Saulius Urbonavičius-Samas, Rūta Ščiogolevaitė ir Marijonas Mikutavičius

Tiesa, pasirodymas pašiurpino ir komisijos narę Rūtą Ščiogolevaitę. Ji sakė nusisukusi ir besimeldusi, kad tik viskas būtų gerai.

"Lietuvos talentų" prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas taip pat tikino nežinojęs, kaip vertinti tokį šou.

"Man irgi sunkiai nervai laikė, iš tikrųjų. Gerai, kad likai ir su ausim, ir su pirštais. Tai yra neįtinėtinai sunku vertinti tokius dalykus, kurie vyksta "Lietuvos talentų" scenoje. Tai tikrai nebuvo skirta silpnų nervų žmonėms, kokie mes čia visi ir esame, išlepinti šou pasaulio. Pagrojom, padainavom. O čia tiesiog žaidžiama su aštriais dalykais. Labai aštriais. Ačiū Dievui, kad viskas baigėsi gerai", - transliacijos metu kalbėjo Samas.

"Suprantu tą žmogų su akiniais, kuris smaginasi mėtydamas į žmones peilius. Aš nesuprantu jūsų, bepročių... Kodėl jūs tai darote? Jūs jo sūnūs? Kas jums yra? Jis įsakė jums? Nes tas vaikinas... Jam dabar įpjautas pirštas. Bet vieną kartą jūs jį nukirsite. Jūs jį nužudysit. Būčiau žiauriai laimingas žmogus jei jūs nustotumėte tai daryti. Tai būtų pats didžiausias talentas", - po nesėkmingo "Antikos karių" pasirodymo kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

"Atvirai pasakysiu, nežiūrėjau šio pasirodymo", - kalbėjo vienas projekto vedėjų Ramūnas Cicėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (888)