„Norėčiau pasikviesti savo merginą ant scenos“, – besijaudindamas pakvietė merginą Paulius.

Jai užlipus, vaikinas priklaupė ant vieno kelio ir paprašė jos rankos. Aistė itin sutriko ir atrodė nustebusi, tačiau sutiko. „O, Dieve“, – tarė ji, o fone pradėjo sproginėti konfeti ir pasigirdo publikos plojimai.

Įsimylėjėlių sužadėtuves tuomet stebėjo ant scenos stovėjęs laidos herojus Mantas Stonkus bei vedėjas Mantas Katleris. Žinomi vyrai pirmieji pasveikino laimingą porą ir palinkėjo jai ilgo gyvenimo kartu.

Nepaisant to, kad bene visas praėjusio vakaro pokalbis buvo apie Indrės ir Manto Stonkų skyrybas, M. Katleris pajuokavo, jog M. Stonkus buvo ir jo piršlybų su mylimąja Aiste liudininku, tačiau jų gyvenime viskas yra puiku. Laidos vedėjas taip pat pridūrė, jog drąsiam vyrukui nereikėtų nieko bijoti.

„Mes tiek daug kalbėjome apie skyrybas, kad norėjosi padaryti gyvenimo ratą. Žmonės skiriasi, žmonės susijungia ir tuokiasi. Norisi jums palinkėti, kad būtumėte kartu ilgiau nei Stonkai.

Pasakysiu vieną gerą dalyką, Stonkus buvo kartu per mano piršlybas ir kol kas viskas einasi puikiai. Jeigu jis yra ir per jūsų piršlybas – viskas taip pat bus gerai. Ačiū, Pauliau, tau už drąsą, smagu, kad pasirinkau mūsų renginį“, – kalbėjo šou vedėjas M. Katleris.

Pora į Kauną atvažiavo iš Žemaitijos. Paulius dar prieš laidą su M. Katleriu susitarė dėl šio siurprizo. Laidos metu susižadėjusi pora kartu yra jau septynerius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)