„Negaliu patikėt, kad tas mažas vaikas paskutinį kartą yra man ant rankų. Kad paskutinį kartą jį maitinu. Man skauda širdį, kad nebebus gugu, o jau bus „mama“, „tėti“. Labai vertinu kiekvieną akimirką ir nenoriu, kad vaikai užaugtų. Kiti žmonės negali susilaukti vaikų, todėl juos turėti yra apdovanojimas. Todėl jei sunku, sukąsk dantis, tai praeis”, – sako Irūna.

Irūnos vyras Rokas – kariškis, jis išėjo tėvystės atostogų. Tačiau vyras atvirai papasakojo apie tai, jog iki šiol namuose galioja tam tikros kariuomenei būdingos taisyklės.

„Man nesuvokiama, kaip reikia kelis kartus kartoti. Jei sutarėm, vadinasi, taip ir vyksta viskas. Keli pasirinkimai – nepatinka, aplink, žengte marš, ir viskas. Labai paprasta. Aišku, kitiems atrodo, gal čia labai griežtai. Kad ir kaip nenorėčiau, parsinešu tą kariuomenę ir namo”, – atvirauja Rokas Čepononis.

Vyras atvirai papasakojo ir apie savo charakterio pasikeitimus bei švelnėjantį būdą jam tapus tėčiu bei prisipažino, kad tam daugiausia įtakos turėjo jo apsilankymas pas psichologą, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Turėjau galimybę nueiti pas psichologę. Ir ji man padėjo atsikratyti vaikystėje įskiepytų kompleksų. Ar tai auklėjimas buvo, ar iš kiemo laikų atėjo supratimas, kad vyras turi būti kietas. Ji išmokė atsiverti, nebijoti savęs – esu, koks esu. Gyvenimo kokybė pagerėjo 100 kartų. O, atsiradus vaikams, tapau laisvas. Kai gimė vaikai, labai verkiau, tapau jautrus”, – pasakojo Irūnos vyras kariškis Rokas.

Ar planuoja pora trečiąjį kūdikį? Kokią naują veiklą jiedu pradėjo drauge? Ir dėl ko šiandien labiausiai išgyvena Irūna? Jau šį antradienio vakarą, LNK laidoje „Bus visko“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)