Radiocentras“ mane „medžiojo“ dar būnant Lietuvoje, tačiau nesitikėjau, kad darbdavys gali parodyti tokį interesą, tokį dėmesį ir tokį norą, kokį parodė šios radijo stoties vadovai. Įpusėjus atsotogoms Tenerifėje, mane pasiekė tik man skirtas atvirukas su tik man skirta informacija. Ir šampanas tam atvejui, jei mano atsakymas bus „taip“. Tai padėjo galutinai apsispręsti. Tokį „Radiocentro“ ėjimą vertinu kaip džentelmeniškiausią įmanoma „galvos medžioklę“. Supratau, kur einu ir ko galiu tikėtis. Ir kol kas man tai, kas nutiko, labai patinka,“ - pranešime spaudai sakė Gabrielė.

„Radiocentras“ G. Tetenskaitei pasiūlė vesti ryto laidą „Geras rytas“. Pultu ir mikrofonu Gabrielė dalinsis su šios radijo stoties senbuviu Simu Stankumi. Dueto debiutas RC eteryje – gegužės 3 dieną, 6:00 val.

Išsamiau apie atostogas ir darbo pasiūlymą radijo laidų vedėja papasakojo interviu.

- Trys savaitės atostogų Tenerifėje. Ar tiek užtenka radijo laidų vedėjai pravėdinti galvą?

- Kaip sakoma, prie gero priprantama, todėl ta ketvirta ar penkta savaitė tikrai nesutrukdytų (šypsosi). Kiekvieną dieną stengėmės pavažiuoti vis į kitą salos vietą, pažinti, pamatyti kaip įmanoma daugiau gamtos, architektūros, todėl tos trys savaitės pralėkė kaip viena. Tačiau įspūdžių, įkvėpimo bei minčių artimiausiems metams turėtų pakakti.

- Sako, Tenerifė – tai beveik atsarginė Lietuva. Kiek sutikote atostogaujančių tautiečių?

- Žodį ,,beveik“ išbraukčiau. Neįtikėtina, bet dar lėktuve sutikome pažįstamus skrendančius ta pačia kryptimi. Tenerifėje gyvenimas verda, o lietuviai į tą pietietišką ritmą puikiai įsipaišo. Sala tobulai pritaikyta gyvenimui ir darbui: internetas – geras, klimatas – fantastiškas, maistas – pirštus apsilaižytumėte, o kur dar ošiantis vandenynas ir palmės...

- Kokiomis patirtimis labiausiai džiaugiatės atostogų metu? Arba kuo šios buvo geresnės už visas kitas?

- Vien faktas, jog atostogos buvo ilgiausios, kokias tik esu turėjusi gyvenime, paverčia jas geriausiomis. Aišku, įsimintinos jos ir dėl darbo pasiūlymo. Žinot, trypiau iš laimės, neturėjau kur dėtis (juokiasi).

- Kaip jaučiatės atostogų metu pakeitusi darbą?

- Formaliai buvusią darbo vietą palikau prieš atostogas, per kelias dienas susikroviau lagaminą ir išskridau. Rodės, skrendu į lengvą nežinomybę, tačiau teisingai sakoma, jog kai eini pasroviui pats gyvenimas viską sudėlioja į lentynėles. Kol kas galvoje kirba vienintelė mintis: nekantrauju pradėti.

- Atvirukas ir šampanas – tai kiekvieno darbdavio sėkmingos „medžioklės“ garantas?

- Tai vienas džentelmeniškiausių ir netikėčiausių veiksmų, kokio tik galima buvo tikėtis iš būsimo darbdavio. Kai kurie vyrai taip nepasistengia dėl moterų, kaip jie pasistengė dėl manęs (juokiasi). Tad kaip aš galėjau atsisakyti..? Vien faktas, jog buvau „medžiojama“, yra savimeilę glostantis įvertinimas. Dabar belieka atsiraitoti rankoves, susipažinti su nauju pultu ir padaryti gerą ryto šou.

- Gabriele, jei atvirai, ar begalėjo atostogų metu įvykti kas nors geresnio?

- Sprendžiant iš to, jog ant mano bevardžio piršto vis dar nėra žiedo – galėjo (juokiasi). Bet jeigu rimtai, esu iš tų žmonių, kurie kiekvieną dieną dėkoja kažkam ten aukščiau už tai, ką turi, todėl esu beprotiškai laiminga ir galiu teigti, jog geriau būti ir negali.

- Vesite ryto laidą, kurios pradžia 6:00 val. Kokie jūsų santykiai su žadintuvu?

- Santykiai su žadintuvu – neutralūs, nesu paskelbus jam karo, bet ir didele meile dar niekad nepasižymėjo. Gyvenime yra tekę ne sykį dirbti darbą, dėl kurio kildavau anksčiau už saulę, kad ir LNK laidoje ,,Rytas su LNK“, todėl vis dar nostalgiškai prisimenu valandas iki eterio su kavos puodeliu, bundančiu miestu ir visai kita energija, su kuria pradedu dieną. Bet... paklauskite manęs šio klausimo po mėnesio, gali būti, jog pajuodusiais paakiais atsakysiu kitaip.

- Sudarysite duetą su Simu Stankumi. Ką žinote apie būsimą kolegą?

- Žinau tiek, kad jis į darbą dažniausiai keliauja dviračiu arba ristele, turi keistą Instagram super atleto paskyrą bei puikiai moka švediškai. Intriguoja? Mane taip pat, todėl nekantrauju tiek įsijungus, tiek išjungus mikrofonams pasikalbėti apie jau žinomus ir dar nežinomus jo gyvenimo faktus. Jaučiu, jog laukia įdomūs pokalbiai.

- Kokie pirmieji darbai laukia „Radiocentre“?

- Šiuo metu vyksta paruošiamieji darbai, vaizdo skambučiai, darbų derinimai su kolega bei programų direktoriumi, dėliojame visus taškus virš i ir su nekantrumu ruošiamės naujam startui. Kas be ko, laukia ir fotosesija, kuriai yra reikalų pasiruošti, pavyzdžiui, numesti per atostogas priaugtus kilogramus.

Viena populiariausių ir ilgiausiai veikiančių komercinių radijo stočių Lietuvoje „Radiocentras“ tyrimų bendrovės „Kantar“ duomenimis per savaitę pasiekia 590 tūkst., per dieną - apie 190 tūkst. Lietuvos gyventojų. „Radiocentras“ priklauso radijo stočių grupei, kurią taip pat sudaro „ZIP FM, „Relax FM“, „Rusradio LT“ ir „Rock FM“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)