Pačiam šiuo metu itin populiarios dainos “Moves like Jagger” atlikėjui šis pasirodymas buvo ypatingas, kadangi viena podiumu žingsniavusių merginų buvo jo mylimoji – iš Rusijos kilusi šviesiaplaukė manekenė Anne Vyalitsina.

Prabangius apdarus demonstravo 36 tobulų kūno linijų gražuolės iš skirtingų pasaulio kraštų: Brazilijos angelai Alessandra Ambrosio ir Adriana Lima, amerikietė Chanel Iman, latvė Ieva Laguna, olandė Doutzen Kroes, iš Australijos kilusi Mirranda Kerr ir kitos žinomos manekenės.

Visame pasaulyje garsaus mados vardo naujoje kolekcijoje - baleto, aistros, vandens, didvyrių iš filmų, burlesko šokių motyvai.

Kasmetiniame mados renginyje modelius puošė ne tik apatiniai drabužiai, bet ir įspūdingi plazdantys bei styrantys sparnai. Vieni jų buvo su 105 tūkstančiais “Swarowski” kristalų. O manekenė M.Kerr podiumu lingavo su pustrečio milijono dolerių verta deimantais papuošta liemenėle. Tai verta pamatyti!

Grožis ir mada šėls gruodžio 17 dieną, šeštadienį 21 val 30 min per “Lietuvos ryto televiziją“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją