Jas nuo šiol galima sutikti ne tik besisukančias televizijos užkulisuose, bet ir naujoje LNK laidoje „Norim dar! – su „Radistais!“. Abi merginos anksčiau kartu dirbo populiariame Vilniaus bare, todėl jų veidai naktinio Vilniaus gyvenimo mėgėjams jau yra puikiai atpažįstami.

Duris į televiziją merginos sau atvėrė pačios – parašė G. Jauniui apie save, papasakojo apie savo patirtį ir gebėjimus. Šis ryžtingas dvynių poelgis įtikino prodiuserį, kuris ir pakvietė merginas įsilieti į „Elitaz“ gretas. „Mes visada lendame visur“, – juokėsi merginos. Iš pradžių merginos buvo pakviestos pavertėjauti atvykus svečiui iš užsienio, o dabar merginų pareigos ir atsakomybė didėja su kiekviena diena.

Į pramogų pasaulį patekusios merginos kol kas niekuo nesiskundžia. „Tai yra labai sunku. Iš pradžių buvo labai sunku prisitaikyti. Norėjau turėti laisvo laiko, o čia savęs reikia labai daug atiduoti, bet bandau“, – neslėpė Giedrė. „Kartais kyla klausimas, kodėl žmonės tai daro. Tai yra savo laiko aukojimas, bet labai smagu“, – sesei antrino Aušra.

Dvynės neslėpė anksčiau pasvarsčiusios apie televizinę karjerą, bet dabar, sako, gyvenančios šia diena ir didelių ambicijų užkariauti televizijų eterį nepuoselėja. „Kam reikia, tas ir taip mus žino. Mieste mūsų kavinės klientai sutikę visada pasisveikina. Žiūrėsime, kaip dievas norės“, – apie ateities planus kalbėjo merginos.

Aušros ir Giedrės fotosesija – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)