Impulsyvaus charakterio narcizas

Tarp karščiausio vasaros realybės šou dalyvių dvyliktuko patekęs Žygimantas – drąsus savimyla. 22 metų jaunuolis didžiuojasi esantis mamyčiukas. Pasak Žygimanto, jis – tikra vakarėlių siela, dėl pergalės galintis padaryti daug: „Dėl pergalės tikrai galėčiau padaryti daug. Esu spontaniškas, ypač, kai „įkalęs“. Man tik eiti, visur dalyvauti ir gauti dėmesio. Mėgstu daryti kažką, kas prajuokintų kitus, bet galiu ir iš savęs pasijuokti“.

Paauglystėje modeliu dirbęs vaikinas sako, kad bare varžovus mėgins nugalėti grožiu, o atėjusias klientes – pakerėti savo šypsena: „Esu kažkiek įsimylėjęs save, narcizas. Mėgstu dėmesį, kameras, bandžiau ir modeliu būti. Sekėsi normaliai, bet man tada buvo 16-17 metų, tai kažkaip prieš draugus gėda pasidarė ir mečiau. Bet tik vėliau supratau, kad ne be reikalo Dievas davė gražų veidą. Kam gražesnis veidelis patinka – gerai, kam ne – būsiu gaidys kažkoks.“

Kineziterapiją studijuojantis Žygimantas atskleidė labiausiai bijantis, kad laimėti šio projekto jam nesukliudytų impulsyvus charakteris: „Mama sakė: „Aš tavęs prašau tik vienintelio dalyko – nenusiimk mikrofono ir neišeik“. Aš skorpionas, mano nuotaikos nuolat keičiasi, esu impulsyvus. Man, kaip merginoms, kažkoks „pms“ pradeda darytis. Kas vakar buvo juokinga, šiandien – gali erzinti.“

Dainininko Sasha Song buvęs partneris

Projekto komisiją maisto ruošimu ir užsispyrimu sužavėjęs 26-erių virtuvės šefu dirbantis ir laisvalaikiu eiles bei filosofinius rašinius rašantis A. Lisovskis tikina, kad darbas bare – jam jokia naujiena. Prieš ketverius metus Andriui ir artimam jo draugui dainininkui Sasha Song priklausė restoranas-klubas Vilniaus centre. „Su Sasha Song mes turėjome džiazo klubą – restoraną, bet atsitiko taip, kad per daug laiko skyrėme pačiam restoranui. Sasha „užmetė“ muziką, todėl nusprendė palikti verslą. Teko užsidaryti vien dėl to, kad aš vienas nebūčiau „patempęs“. Bet užsidarėme su viltimi, kad kažkada grįšime, o kada tai bus – tebūnie paslaptis“, – intrigavo A. Lisovskis.

Peilio virtuozas Andrius sako, kad jei jam kažkas nepatinka, jis drąsiai rėžia tiesą į akis ir jam nesvarbu, kaip jaučiasi tai girdintis žmogus. Pasak jo, geriau išgirsti karčią tiesą, nei saldų melą: „Tikrai nebus lengva gyventi vienoje vietoje su vienuolika nepažįstamų žmonių. Gal šis šou man padės save suvaldyti, nes kartais kai kuriose situacijose perlenkiu lazdą. Šaukiu ir rėkiu ant kitų žmonių.“

Tvarką darysiantis profesionalus sportininkas

Sportiškasis Julius teigia, kad viską apie jį pasako pasaulio mišrių kovų KOK čempiono diržas. Profesionalus kovotojas, daugkartinis pasaulio, Lietuvos ir Europos čempionas, turintis pedagogo diplomą tikina, kad visi bare dirbantys ir besiilsintys su juo jausis saugiai. „Aš būsiu savimi. Esu sportininkas. Reikia, kad kažkas šiame realybės šou tvarką prižiūrėtų. Tai gal aš ir būsiu tas tvarkos prižiūrėtojas“, – žadėjo dėl kovinio sporto pamišęs J. Mocka.

Nedaugžodžiaujantis, tačiau nuolat juokelius laidantis 26-erių vyras tikina esantis bjauraus charakterio, todėl intrigų bare tikrai netrūks. „O kodėl visi turi būti faini? O aš nesu fainas, nesu romantikas. Atvirkščiai – esu bjauraus būdo. Juk reikia ir tokių. Bet negali nieko prognozuoti. Jei jausiu, kad reikia kažką pabučiuoti, tai taip ir padarysiu“, – prisipažino projekto dalyvis.

„Jei pergalė to verta, galėčiau dėl jos padaryti viską. O šiaip man reikia mašinos“, – juokėsi humoro jausmo nestokojantis Julius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)