Įrašų studijoje „Starlife“ komanda pasivadinę Haroldas ir Andrius pastebėjo, kad Aleksandro balsas yra ypač stiprus, todėl nusprendė jam sukurti visiškai naują „gabalą“, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Jo balsas buvo prilygintas jau neblogai Lietuvoje žinomo Merūno balsui.

Dainuojanti stilistė Eglė Mickevičienė – Frėja, nusprendė, kad Aleksandrą reikia rengti klasikiniu stiliumi, tamsiai, taip pat tamsinti plaukų spalvą.

Nuvykus į grožio studiją, stilistas – kirpėjas nesutiko su Frėjos nuomone ir teigė, kad plaukus reikia šviesinti... „Starlife“ komanda tikisi tik pergalės prieš G. Petrauską.

Haroldas ir Andrius žadėjo, kad iki vasaros pabaigos finalo Aleksandras atsikratys „pilvuko ir žandukų“. Jiems antrino sporto klubo treneris, kuris žadėjo nelengvą vasarą Aleksandrui.

„Žinojom, ką imam, – apie pasirinktą Vaidą Rimkutę sako Gediminas Petrauskas. – Mergina ne Celin Dion, bet jaučia ritmą, intonuoja. Jos duomenys leidžia mums tikėtis paruošti konkurencingą priešininkę Aleksandrui Latuškinui ir „Starlife“ komandai.“

Beje, Vaida Rimkutė jau praliejo pirmąsias ašaras, kai prodiuseriai įrašų studijoje mėgino išgauti iš merginos tikras emocijas – jie išprovokavo jos pyktį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją