Temperamentingos moters, žurnalistės, aktorės, renginių vedėjos, dainininkės biografijoje daugeliui netikėtai atsirado ir politikės titulas.

„Tai buvo naudinga patirtis“, - laidoje tvirtins D. Meiželytė. Šiandien, kai jos politikės karjera yra baigta, ji atvirai sako, jog didžiausia politikų yda - puikybė: „Aš pastebėjau, kad labai daug politikų yra susirgę žvaigždžių liga ir ja toliau sėkmingai serga. Jiems kamera, fotografai, blykstės, dėmesys. Senieji estrados vilkai, pavyzdžiui, Česlovas Gabalis ar Andrius Mamontovas – jie tą yra perėję senų senovėje, ankstyvaisiais savo „paaugliško sužvaigždėjimo“ metais. Jie nuo to pasveikę. Ir aš pasveikus. Mes dirbam savo darbą, esame normalūs amatininkai, kūrėjai, o politikai kaip tik ja dabar serga.“

Akivaizdžiai po kadencijos Seime atsigavusi D. Meiželytė, ir kaip pati sako, „pagijusi“ nuo politikos, grįžta prie senų darbų ir su neįtikėtina energija imasi naujos veiklos.

„Gyvenimas nestovi vietoje“, - laidoje kalbės „Rebelheart“ lyderis D. Mickus. Po skaudžių skyrybų su žmona vyras atvirai pasakoja apie savo karčią gyvenimo patirtį. Tačiau tvirtina, kad viskas, kas buvo blogiausia: jo „žvaigždžių liga“, narkotikai, merginos, šėliojimas – liko praeityje. Šiandien žinomas vyras gyvena vienas, bet neliūdi, nes turi kuo prasmingai užpildyti kiekvieną savo dieną. Jo ramstis – subrendę ir naujiems darbams nusiteikę kolegos, ištikimi gerbėjai ir sūnus.

Žiūrovams, kurie trokšta naujų pojūčių ir potyrių, psichologė, psichoterapeutė, studijos „Menas būti“ vadovė Alicija Eiliakas atskleis gongų garsų terapijos privalumus. Moteris įsitikinusi, kad klausydamiesi gongų gaudesio žmonės išgirsta save, išsivaduoja iš baimių, kompleksų ir įvairiausių suvaržymų. Mintys tampa skaidrios it krištolas, o kūnas pasveiksta.

„Gyvenimo spalvos“ – šį sekmadienį per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)