U. Kiguolis, M. Šalčiūtė ir kitos garsiausios šalies pramogų pasaulio žvaigždės – dainininkai, aktoriai, humoristai – paskutinį metų vakarą vykdys svarbiausią – pinigų keitimo – misiją. Tik TV3 eteryje veiksianti „Naujametinė keitykla“ bus atsakinga už garbingą atsisveikinimą su litu ir nepriekaištingą naujos valiutos – euro – pasitikimą. Žinoma, ši „keitykla“ bus atsakinga ne bankui, o žiūrovams, todėl joje galios savos, originalios taisyklės. 

Oficialus „Naujametinės keityklos“ kursas bus 3,4528 medinio arklio į 1 medinę žalią ožką. „Keityklos“ sklandų darbą prižiūrės „geriausi finansų ekspertai“, „habilituotais infliacijos ir defliacijos analitikais“ prisistatantys humoristai – minėtas R. Bingelis, Džiugas Siaurusaitis, Vitalijus Cololo ir Mindaugas Papinigis. Ketveriukė žada, kad „keitykla“ keis ne tik litus į eurus, arklį į ožką, o senus metus – į naujus, bet ir kur kas daugiau. Specialią šventinę transliaciją žiūrovai išvys paskutinį metų vakarą, gruodžio 31-ąją.

Pinigų keitimo misiją „Naujametinėje keitykloje“ vykdys garsiausios šalies pramogų pasaulio žvaigždės – dainininkai, aktoriai, humoristai. Tik TV3 eteryje veiksianti „Naujametinė keitykla“ bus atsakinga už garbingą atsisveikinimą su litu ir nepriekaištingą naujos valiutos – euro – pasitikimą. Žinoma, ši „keitykla“ bus atsakinga ne bankui, o žiūrovams, todėl joje galios savos, originalios taisyklės.

„Naujametinės keityklos transliacija“ – jau gruodžio 31 dieną, 22.00 val., per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)