Po jo žiūrėkite puikius nuotaikingus filmus – „Belaisvis medyje”, „Seržantas Bilko” ir „Daktaras Dolitlis”. 19.05 val. visus mažuosius ir jų tėvelius, besukančius galvas, kuriuos mėgstamiausius žmones išsirinkti šių, 2008-ų, metų apdovanojimų ceremonijai, kviečiame prisiminti įspūdingąjį 2007-ųjų renginį „Vaikų balsas” su cirko artistais, dresuotais gyvūnais ir mylimais atlikėjais.

21.00 val. linksmas ir pilnas staigmenų muzikos šou – „Švieski man vėl” su Kristina Kazlauskaite, Stasiu Povilaičiu ir aštrialiežuviu komisijos pirmininku Mindaugu Stasiuliu. Šį šeštadienį senieji estrados grandai dainuos šiuolaikinius šlagerius, o prie komisijos narių prisijungsiantis Stano dar dainuos ir duetu. Su kuo, sužinosite jau kovo 22 dieną. Puikų šeštadienio vakarą pabaikite kartu su trileriu „Dvaras prie Šaltojo upelio” su Sharon Stone.

Išaušusi pirmoji Velykų diena kviečia ir vėl įsijungti TV3. Jau nuo pat ryto jus džiugins įvairiaspalvės komedijos: „K-9”, „Hadsakerio įpėdinis”, „Ponia Dautfajė” ir „Daktaras Dolitlis 2”. 19.30 val. linksmas, šventinis, staigmenų ir margaspalvių balionų kupinas – „Puikusis šou”! Laidos vedėjai nustebins cirko triukais. Kuo jie taps – tigrų dresuotojais, lyno akrobatais ar magais, iliuzionistais, sužinosite „Puikiajame šou” sekmadienį, kovo 23 dieną. 21.30 val. TV3 žiūrovų laukia efektingas, net penkiems „Oskarams” nominuotas nuotykių filmas visai šeimai „Karibų piratai. „Juodojo perlo” užkeikimas” su nepakartojamuoju Johnny Deppu.

Antroji žaismingos ir spalvingos šventės diena taip pat prasidės linksmomis komedijomis, skirtomis mažiems ir dideliems TV3 žiūrovams – „K-9. Privatus detektyvas”, „Kung Fui”, „Žydroji pakrantė” ir „Išdykėlis Danstonas”. Kaip įprasta pirmadieniais, žiūrėkite pikantiškų naujienų ir intrigų laidą „Paparacai.lt”, šį kartą su Stanislovo Buškevičiaus meilės, šeimos ir gyvenimo draugių peripetijomis, paslaptingomis prabangiomis dovanomis vienai iš laidos vedėjų ir su kitomis pikantiškomis žinios.

Viską išgirsite ir pamatysite TV3 kanalą įsijungę lygiai 19.10 val. Iš karto po „Paparacų.lt” – linksmas „Oskarą” laimėjęs animacinis filmas visai šeimai „Žuviukas Nemo”.

22.05 val. visus TV3 žiūrovus kviečiame žiūrėti nostalgišką kultinę komediją „Operacija Y ir kiti Šuriko nuotykiai”.

Kovo 25-oji ir vėl kviečia rytą pradėti su TV3 ir linksmais filmais: „K-911”, „Ivanas Vasiljevičius keičia profesiją”, „Sugrįžimas į Žydrąją pakrantę” ir „Adamsų šeimynėlės susitikimas”. 19.00 val. Marijonas Mikutavičius tarpininkaus kovoje dėl pusės milijono, o 20.00 val.

TV3 žinių tarnyba kviečia įspūdingiausiam šio mėnesio projektui – „Lietuvos garbė 2008”. Šiemet jubiliejinė apdovanojimų ceremonija žada daug staigmenų ir netikėtumų, o garbingąjį renginį ves net keturi vedėjai – Aurelija Razmarataitė ir Rokas Petkevičius, TV3 žinių vadovė Jolanta Butkevičienė ir vakaro žinių vedėjas Gediminas Jaunius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją