Pirmą kartą po Maestro mirties jo scenos partneriai „trijuose tenoruose“ Jose Carrreras ir Placido Domingo dainavo kartu. L. Pavarotti atminimą taip pat pagerbė Stingas, Zuchero, Andrea Bocceli, Angela Gheorghiu, Cynthia Lawrence, Sherrill Milnes, Jovanotti, Laura Pausini.

Atlikėjams akomponavo Prahos filharmonijos orkestras.

Koncerte surinktos lėšos buvo skirtos Afganistano pabėgėliams.

Pirmąją Kalėdų dieną, kaip ir įprasta ketvirtadieniais po „Panoramos“ – Lietuvos televizijos projekto „Mūsų dienos kaip šventė“ finalas. Šiltų emocijų, gražių prisiminimų finaliniame koncerte 10 estrados grandų varžysis dėl nugalėtojo vardo. Kas bus pripažintas geriausiu ar geriausia – Kastytis Kerbedis, Ovidijus Vyšniauskas, Laima Žemaitytė, Birutė Dambrauskaitė, Giulija ar Vytautas Petrušonis?

Ar kažkas iš keturių šio ketvirtadienio pusfinalio nugalėtojų? Intriguojančiame geros nuotaikos vakare viską lems žiūrovų balsai.

Antrosios Kalėdų dienos popietę Lietuvos televizija pradės tiesioginių transliacijų maratoną. 16.10 val. - transliacija iš labdaros koncerto „Kalėdų sriuba“ Vilniaus Šv. Jonų bažnyčioje. Dainuos Jūratė Miliauskaitė, Virgis Stakėnas, Asmik Grigorian, LRT vaikų choras, „Triumfo arkos“ dalyviai Ieva Prudnikovaitė, Ramūnas Urbietis, Vaida Genytė ir kiti.

18 valandą Lietuvos televizija tiesiogiai iš naujosios Panevėžio arenos transliuos Žilvino Žvagulio, Irenos Starošaitės ir draugų kalėdinių dainų koncertą (dalyvaus Česlovas Gabalis, Egidijus Sipavičius, „69 danguje“, „Fuego“ ir kiti). Iš karto po „Panoramos“ į kalėdinį koncertą pakvies linksma ir nuotaikinga laida „Gero ūpo“.

Šeštadienį, gruodžio 27 d. 18.30 val. – Lietuvos televizijos didžiojoje studijoje įrašytas dainininkės Jūratės Miliauskaitės gyvo garso koncertas, kuriame ji pristatė naujausią akustinių dainų albumą „Stiklo siena“. Koncerto programoje – naujausi kaunietės dainininkės kūriniai, kurių keletą ji atliko su scenos bičiuliais. Lietuvos televizijos studijos scenoje kartu dainavo Romas Dambrauskas, Gytis Paškevičius, Neda, Olegas Ditkovskis, Kęstutis Jablonskis, Lina Joy.

21 val. – sezono kulminacija! Tiesioginėje „Triumfo arkos“ finalo transliacijoje sužinosime auksinio balso konkurso nugalėtoją. Dar nežinome, kas pateks į šį finalą - šį šeštadienį pusfinalyje du atlikėjai iš Edmundo Seiliaus, Vaido Vyšniausko, Jeronimo Miliaus ir Liudo Mikalausko pusfinalio „kvarteto“ bus priversti pasitraukti iš kovos dėl auksinio balso titulo. O du varžysis meistriškumo ir profesionalumo dvikovoje iki svaigios triumfo akimirkos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją