Žinomo vyro nuodėmės žmonai kelia siaubą

Žiogo drąsa kelyje – gąsdinanti. Įlenktus kapotus, nusvilusias padangas ar skrydžius į pakelę, lekiant milžinišku greičiu, galima vadinti renginių vedėjo kasdienybe. „Su mašinomis aš turiu daug istorijų. Tai bene didžiausia mano yda.

Žinoma, čia nėra kuo didžiuotis, bet man taip gaunasi. Būna net kieme bandau išvažiuoti, esu pagrindiniame kelyje, bet išvažiuoja kažkas iš šalutinio kelio, aš atsitrenkiu ir lieku kaltas. Paskolinu mašiną – o ją sudaužo.

Važiuoju lapkritį, pasirodo, padangos vasarinės – nuvažiuoju nuo kelio. Skubu namo švęsti Kūčių – autostradoje padarau avariją. Verčiausi gal penkis kartus. Per keturiolika metų esu pakeitęs dvidešimt du automobilius. Iš jų šešiolika patyrė avarijų. Šito nežino net žmona, dabar tikriausiai tik ir sužinos, kad tiek daug tų avarijų“, – TV3 eteryje liūdnai šypsosis Žiogas.

Tačiau žmona, nebūtų žmona, jeigu nežinotų visko ir dar daugiau už savo vyrą. „Visada yla išlenda iš maišo. Jis per daug metų pasimokęs, kad niekada nuo manęs nieko nepaslėps. Turiu nuojautą. Aš jam sakau: „Kur mašina? O jis sako, kad autoservise. O tada, kažkaip netyčia žiūriu – mašina už namo stovi sudaužyta. Visada viskas išlenda.

Anksčiau automobiliai keitėsi kaip kojinės – tai viena, tai kita. Dabar gal jau subrendo šiek tiek, tai ramiau namuose. Bet apie jo vairavimą aš patylėsiu. Mes tik įsėdam į mašimą ir jau mane suerzina net jo sankabos išmynimo garsas. Baisiai jis vairuoja – chaosas. Dažniausiai mūsų kelionė pasibaigia tuo, kad sustojam ir apsikeičiam vietom.

Be kino salės neištvėrė net per medaus mėnesį

Kita Žiogo manija – kinas. Apsikabinęs skanėstų dėžę vyras keliauja prie didžiojo ekrano. „Visi dabar sužinos tris Žiogo ligas: mašinas, saldumynus ir filmus. Žmona žino, kad jeigu nesu namuose ar ofise – vadinasi esu kino teatre. Per savaitę ten einu po du – tris kartus.“

Televizoriaus pultelis dažnai sutuoktinius padalina į dvi skirtingas barikadų puses. „Jam tie filmai jau fanatiškai patinka. Aš mėgstu moteriškas melodramas – kosminiai erdvėlaiviai, šaudymai, gaudymai man nelabai patinka. Venesueloje per medaus mėnesį ieškojom kino teatro. Kol radom, sugaišom porą valandų“, – prisimena Rovena.

Atskleidė, kodėl vis dar negyvena prabangiame name

Žiogai sako, kad jeigu ne egzotiškos kelionės, jie jau seniai gyventų prabangiame name. Per metus pora apsilanko bent trijuose skirtinguose pasaulio kraštuose. „Keliauti visada reikia kartu, šeimoje visuomet abu yra nusipelnę išgyventi kažką naujo. Neturi būti taip, kad vienas keliauja, o kitas stovi prie puodų. Tiesa, praeitais metais buvau jį išleidus vieną į Indiją paieškoti savęs ir čakrų. Visai nesupykčiau, jei ir jis mane išleistų pakeliauti, o pats valgyt gamintų“, – pirmadienį 20.00 val. pasakos Rovena.

Pats Žiogas valgyti tikrai gamins, ir žmoną atostogų išleis. Visa tai stebės ir vertins TV3 žiūrovai. O prieš didžiąją realybės šou „Tėtis namuose“ premjerą, Žiogas mintimis keliauja į ateitį: „Didžiausias tikslas – palikti teigiamą pėdsaką šioje žemėje. Noriu, kad mano vaikai, mano anūkai manimi didžiuotųsi. Noriu senatvės su žmona. Noriu, kad kai bus mano aštuoniasdešimtasis jubiliejus, galėčiau atsidaryti butelį vyno ir išgerti kartu su žmona, nes iki šiol dar nesu ragavęs alkoholio.“

„Tėtis namuose“ kūrėjai išduoda, kad nušvitimas Žiogą aplankė visai ne Indijoje, o TV3 projekte. Savo akimis pamatyti Žiogo vairavimo ypatumus, jo žmonos atostogas ir daug kitų įdomybių bus galima jau šį pirmadienį, 20.00 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)