„Skyrybas su Rūta išgyvenau tikrai sunkiai. Draugavome daug metų, tačiau kažkaip iširom ir dabar mano širdis yra laisva, - apie beveik šešerius metus trukusią draugystę su Rūtos Loop sceniniu slapyvardžiu geriau žinoma atlikėja kalbėjo D. Varnas. – Laikau save šeimos žmogumi ir tikrai nesu vienišas vilkas. Noriu santykių, bet supratau, kad galbūt nereikėtų vaikytis tos santykių idėjos ir tikiuosi, kad tai įvyks savaime“.

25-erių metų atlikėjas taip pat prisipažino laikantis save beviltišku romantiku.

„Idealų pasimatymą įsivaizduoju romantišką, žvakių šviesoje. Iš draugų esu ne kartą girdėjęs, kad romantika žmonių santykiuose nyksta, o aš save laikau beviltišku romantiku. Galbūt tai tampa nebemadinga? Jei taip, galbūt todėl dabar ir esu vienišas“, - samprotavo atlikėjas.

Paklaustas, ar kada nors yra sirgęs žvaigždžių liga, D. Varnas prisipažino, jog šia liga jaučiasi persirgęs, kai dar mokėsi vidurinėje mokykloje ir dalyvavo viename Lietuvos muzikinių projektų.

„Žvaigždžių liga, manau, jau persirgau, kai mokykloje dalyvavau „Chorų karuose“. Aišku, ten scenoje esi vienas iš aštuoniolikos žmonių, tačiau vis tiek jaučiau, kad tą ligą buvau pasigavęs, nes vietoj mokyklinių vakarėlių aš ėjau filmuotis į televiziją. Dabar tam tikrai nėra nei laiko, nei prasmės. Lietuvoje mes esame labai mažoje rinkoje ir tikrai nėra reikalo susireikšminti“, - mintis dėstė dainininkas.

Į skandalus nesiveliantis D. Varnas teigė esąs įsitikinęs, kad pasiekti šlovės ir sėkmės muzikoje galima kuriant muziką, o ne skandalus.

Nepaisant to, atlikėjas prisipažįsta visada turintis planą B ir dėl to vietoj muzikos akademijos pasirinko komunikacijos studijas.

„Šiuo metu investuoju šimtą procentų laiko karjerai muzikoje. Dabar šioje sferoje dar tik kylu į viršų ir karjeros pikas dar labai toli. Visgi, puikiai suprantu, kad tas populiarumas ateityje gali baigtis ir reikės eiti į užkulisius. Visada sakiau, kad jeigu baigsis muzika – būsiu vadybininkas. Tačiau net ir tokiu atveju turbūt užsiimčiau kažkuo susijusiu su muzika – man patinka pardavinėti, scena, apšvietimas, idėjos... – aš tuo degu!“, - alternatyvios karjeros planu dalinosi D. Varnas.

Atlikėjas taip pat pridūrė pasirinkęs ganėtinai nišinį muzikos žanrą, kurio daugelis dainininkų nesirenka.

„Muzikos, kurią atlieku, manau, klausome mes visi, bet tik tam tikru metų laiku. Įsijungęs radiją mėgstu klausyti gero „bumčiko“ ir mane tai veža, tačiau pats atlieku pop klasiką, kuri nėra tokia populiari, nes būtent čia jaučiuosi kaip žuvis vandenyje“, - paaiškino D. Varnas.

Kokią savo savybę D. Varnas laiko pačia blogiausia, koks buvo romantiškiausias gyvenime įgyvendintas dalykas ir kodėl artimiausiu metu ketina darytis plastinę operaciją – atsakymus į šiuos ir kitus klausimus sužinosite jau šį sekmadienį 20:45 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ tik per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)