Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė grupė „Aquarium de Clara“ ir Airidija. Dalyviams atlikus išlikimo dainas, teisėjai balsavo lygiosiomis, rašoma pranešime spaudai. Už Airidiją balsavo S. Urbonavičius-Samas ir Marijonas Mikutavičius, o už „Aquarium de Clara“ – Saulius Prūsaitis ir Justė Arlauskaitė-Jazu.

Laidos vedėjams atskleidus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projekte lieka „Aquarium de Clara“. Grupė sulaukė 1378 balsų, tuo tarpu Airidija – 1131 balso.

Šįkart „X faktoriuje“ skambėjo dalyvių dievukų dainos. Pirmoji į sceną žengė Airidija. Mergina sulaukė pagyrų dėl dainos atlikimo ir choreografijos. „Jaučiausi, kaip MTV pasirodyme. Ateinate ir padarote taip, kad nebėra, ką pasakyti. Buvo tobula“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

O štai antrieji pasirodę „Aquarium de Clara“ sulaukė kritikos – teisėjams ne itin patiko dainos pasirinkimas ir atlikimas. „Ši daina geriausiai skamba įraše, ją sudainuoti yra sunku“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Esate ta komanda, kuri stebina. Šiandien stebuklas neįvyko. Gal dėl dainos pasirinkimo... Šokio dalis nebuvo tokia stipri. Reikėtų, kad šiame etape pasirodymas būtų tvirtesnis“, – sakė M. Mikutavičius.

R. Guido iš teisėjų išgirdo pagyras – teisėjai tikino, kad reperis pasirodė puikiai ir demonstravo pasitikėjimą savimi. „Atrandi savo stilistiką, randi gerą energetinį pasiskirstymą“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

Luka turėjo įtikinti savo mokytoją S. Urbonavičių-Samą, kad šis jai leistų sudainuoti Whitney Houston hitą. Ir vis dėlto pasirodo, kad stengdamasi išsikovoti šį kūrinį, ji neklydo. Po pasirodymo teisėjai plojo atsistoję... Tokio reginio nebuvo jau seniai!

„Tai – pats geriausias tavo pasirodymas, jis vertas superfinalo. Viskas buvo tobula“, – gyrė S. Prūsaitis.

„Noriu padėkoti tau už kantrybę ir atsidavimą. Esi savo vietoje, esi gimusi dainuoti“, – pagyras žėrė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Grupė „Mando“ pasirodė puikiai. Duetas vėl juda tinkama kryptimi! „Matėsi, kad ši daina jums labai brangi. Nuo pirmos laidos buvote aukštumoje, o po to buvo visaip. Šiandien suskambėjote tvirtai, be jūsų superfinalo neįsivaizduoju“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Jei norite po projekto koncertuoti, turite turėti dainų, kurios išjudina publiką“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

Įspūdingu dizainerio Egidijaus Rainio įvaizdžiu pasipuošusi Gabija atliko Australijos atlikėjos Sia hitą – publika ir teisėjai plojo atsistoję. Scenos profesionalai negalėjo pagyrų ir komplimentų. „Ši daina taip gerai išryškino tavo galimybes“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

„Tai buvo tokia begalinė jėga... Esi man kažkas antgamtiško. Tavo balsas, asmenybė yra paveikiausias dalykas. Esi man labai artima“, – kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Merginų roko grupė „Bloom“ surengė tikrą šventę – teisėjai žėrė komplimentus. „Svarbiausia, kad už jus balsuotų“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. „Esate nuostabios. Vokalistė „kriokia“ tarsi gerklėje būtų kibiras vinių. Taip ir turi būti atliekama daina“, – sakė M. Mikutavičius

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)