Nors atskleisti savo tapatybes iki eterio scenos profesionalams draudžia griežtos kontrakto sąlygos, jie sutiko pasidalinti užuominomis, galinčiomis padėti atspėti, kas jie, rašoma spaudos pranešime.

„Mėgstamiausias maistas: saldžiarūgštis. Ne, ramenas. Norėčiau turėti katiną. Ne, borderkolį. Mylimiausia daina – Ievos Narkutės „Kaip taip gali būt?“. Ne, „Dangus tau dovanojo aukštį“. Gal atrodo, kad visko po du, bet zodiako ženklas ne dvyniai – šaulys. Ir nei aidas, nei veidrodis čia nekalti“, – intrigavo dalyvis.

„Mane tikrai esate sutikę. Ir, matyt, ne kartą. Ypač tie, kurie mėgstate leisti laiką gamtoje, o gal – prie televizorių ekranų. Jei norėsite atspėti, kas aš, jums gali pasufleruoti geriausias mano draugas. Jis labai susijęs su tekančia saule. Pažiūrėję į mano pasą galite pamatyti lendančius ragelius, bet jais dažnai naudotis netenka. Žinau vieną – užsispyrimas ir didžiulės pastangos visuomet atsiperka, tikiuosi, tą dar kartą įrodysime ir su naujuoju mano scenos partneriu“, – sakė scenose profesionalas ar profesionalė, jau nekantraujanti sulaukti projekto pradžios.

„Kai susitiksim su naujuoju scenos parneriu ar partnere, leisimės į dainų sūkurį. Galime ieškoti savęs pop muzikoje, galime ir operoje. Galime keliauti į LDK laikus, o galime – į vaikiškas pasakas. Aš buvau visur. Galiu keistis, kaip ir man gražiausios dainos, juk naujas kostiumas, naujas ir atlikėjas scenoje“, – užuominomis kalbėjo dar vienas profesionalas, besislepiantis po Kauke.

Pirmosiose laidose vaikų pasirodymus išgirdusios Kaukės dėl jų dėmesio kovos spausdamos mygtuką ir ištardamos lemtingą frazę „Dainuok su manim“. Jei vaikui Kaukė pasirodys tinkamas partneris – susiformuos duetas, kuris vėliau tęs muzikinę kelionę konkursinėje programoje. Pirmoji atrankų laida, žyminti ir projekto startą – jau šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Laidos vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vidas Bareikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)