„Dabar yra pats intensyviausias ir kupinas projektų metas. Dabar turiu begalę renginių, juk artėja gruodis. Pats režisuoju renginius, „Muzikinė kaukė“ reikalauja be galo daug savęs, o dar turiu ir draugų, kuriuos reikia aplankyti. Laiko dabar detaliam planavimui nėra“, – pasakoja Tomas.

Tomas Legenzovas

Vaikinas neslepia, kad abu įsimylėjėliai laiko visiškai neturi. „Šiuo metu džiaugiamės, kad abiems gerai sekasi, viską dėliojame iš eilės. Ir tikrai vestuvės bus. Tik reikia tam sulaukti tinkamo laiko“.

Paklaustas apie ateities planus po projekto, vaikinas atvirauja, kad jo svajonė – vesti savo televizijos laidą. „To siekiu daug dirbdamas, augdamas bei tobulindamasis. Norėčiau vesti pramoginio tipo laidą“. Vaikinas neslepia, kad tikisi būti pastebėtas,- rašome pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)