Šįvakar scenoje pasirodė kardinaliai pasikeitęs projekto vedėjas Marijonas Mikutavičius. Sekmadienio popietę jo bičiulis paviešino vaizdo įrašą, kuriame Marijonas įsiamžino nusiskutęs visiškai plikai.

Prieš tiesioginę transliaciją Marijonas fotografams pozavo nenoriai, tačiau užlipęs ant scenos ir pasisveikinęs su Arūnu Valinsku Marijonas ne tik pademonstravo naują įvaizdį, bet ir nepraleido progos papokštauti. „Arūnai, dabar visiems televizijoje liepė būti kuo panašesniems į tave“, – rėžė Marijonas. A. Valinskas neliko skolingas: „Aš su tavimi supanašėjau antrą Velykų dieną“.

Vyrams smagiai pasijuokus A. Valinskas užėmė komisijos nario kėdę, o projekto vedėjas Marijonas dar pridūrė. „Tai dabar žinau, ką veiksime. Po laidos vynelio ir vairuosim namo“, – juoką visoje studijoje sukėlė Marijonas.

Vis dėl to tai ne pagrindinė šio vakaro intriga. Scenoje vienas po kito pasirodys atlikėjai bei aktoriai, kurie demonstruos ilgai ir kruopščiai ruoštus pasirodymus.

Eterio metu aktoriai Juozas Gaižauskas ir Darius Petkevičius bei dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia virs filmo „Džeimsas Bondas 007: Auksinė akis“ personažais.

Dainininkas Ruslanas Kirilkinas, aktorė Eglė Jackaitė ir estrados primadona Birutė Petrikytė pasirinko filmą „Gladiatorius“, tad jų pasirodyme netruks nei meilės, nei kovingos atmosferos.

„TV Pagalbos“ gelbėtoja Gerda Stiklickienė, aktorius Andrius Žiurauskas ir aksominio balso savininkas Gražvydas Sidiniauskas kaip visuomet spinduliuos gera nuotaika. Žiūrovams jie ruošia neužmirštamą pasirodymą, įkvėptą filmo „King Kongas“.

Aktorius Vitalijus Cololo, dainininkas Deividas Norvilas-Deivis ir operos solistas Rafailas Karpis nusprendė visus užburti romantikos pliūpsniu iš filmo „Trys Muškietininkai“.

Gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkas Justinas Lapatinskas ir šokėjas Andrius Butkus visų širdis virpins tapę legendinio miuziklo „Mulen Ružas“personažais.

Aktorė Ineta Stasiulytė, šokėjas Deividas Meškauskas ir dainininkė Liepa Mondeikaitė kurs ne tiek romantišką, kiek komišką atmosferą. Jie atkurs filmo „Džiaze tik merginos“ mizansceną.

Dainininkai Aleksandras Ivanauskas-Fara ir Algis Radzevičius-Patrulis bei komikas Artūras Orlauskas virs filmo „Robinas Hudas“ herojais.

„X Faktoriaus“ žvaigždės Thomas Tumosa ir Anžela Adamovič bei šokėjas Vytautas Mackonis prikels legendinį boksininką iš filmo „Rokis“.

Šios projekto laidos laimėtojais paskelbti Ruslanas Kirilkinas, Eglė Jackaitė ir Birutė Petrikytė. Jiems įteiktas dviejų dovanų poilsis pajūryje su įvairiais SPA malonumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)