LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ žinoma moteris pasakojo, kad iširus santykiams su verslininku bei milijonieriumi padėti tašką nusprendė ji pati. Šešerius metus kartu praleidusi ir dukrelės susilaukusi pora savo santykius aiškinosi teisme.

„Nemanau, kad tie metai nuėjo veltui. Tai buvo gera patirtis. Kurį laiką man atrodė, kad šiuo sprendimu aš sugrioviau savo gyvenimą. Reikėjo tam tikro spyrio, kad eičiau pimyn ir neužsiimčiau savigrauža.

Iš šeimos nesulaukiau, bet iš visuomenės sulaukiau (nuomonės), kad kaip paleisiu tokį vyrą, verslininką. Manau, kad asmeninė laimė yra svarbiau nei buitis ir finansinis gerbūvis. Toks gyvenimas pradėjo kenkti man, santykiams su artimaisiais. Šeima mane palaikė ir sakė, kad viskas bus gerai“, – atviravo laidoje Karolina.

29-erių K. Liukaitytė buvusiam ir beveik dviem dešimtmečiais vyresniam gyvenimo draugui negailėjo ir gerų žodžių. Anot jos, jis puikiai rūpinasi judviejų dukrele ir yra atsakingas tėtis.

Neilgai trukus, vos tik žiniasklaidoje pasirodė žinutės, kad ji skiriasi su mylimuoju, ją ėmė atakuoti vyrai, kurie siūlė ne tik teisinę pagalbą skiriantis, bet ir paguodą bei dėmesį. „Kai spauda parašė, kad skiriuosi, pasipylė pasiūlymai. Netikiu vyrų geranoriškumu vien dėl gražių akių“.

Tuomet ji sako besistengusi atsakyti ir į jaunesnių vaikinų dėmesį, tačiau greitai suprato, kad tai ne jai. Su šypsena K. Liukaitytė papasakojo, jog vienas vaikinas pasiūlė jai pačiai atvažiuoti ir paimti jį pasimatymą kai tik šis pamiegos savo tėvų namuose. Anot jos, su tuo, kad tokie vyrai nėra patrauklūs, sutiks daugelis moterų.

„Man tiesiog taip sutapo, kad tie vyrai, kurie man yra patrauklūs, nėra tie, kurie miega pietų miego ant tėvų sofos“, – nusijuokė ji.

Vienas iš atkreipusių jos dėmesį kaip tik tuo metu buvo dabartinis jos širdies draugas. Vilniaus miesto Kiokušin karatė federacijos prezidentas Andrius Čelkis ją sudomino pasakęs, jog nežiūri televizijos ir tikrai nežino, kad ji skiriasi ar kuo dirba. Karolina prisipažino nuoširdžiai patikėjusi nepažįstamuoju ir neapsigavo.

„Kol nepabuvai vienas, negali sukurti prasmingų ir gražių santykių“, – LNK laidos metu pasakojo K. Liukaitytė.

Kartu su 13 metų vyresniu sportininku televizijos laidos herojė sako besijaučianti ypač laiminga ir mylima. Naujas mylimasis palaikė ją skyrybų metu bei įveikė ne vieną išbandymą. „Šiandien aš nebijau pasakyti atvirai, kad jaučiuosi labai laiminga ir nebijau apie tai netylėti. Manau, kad netolimoje ateityje galima bus išgirsti apie sužadėtuves ar vestuves“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (350)