„Šiandien noriu jums pasakyti kai ką labai ypatingo“, – tiesioginėje transliacijoje intrigavo šou vyr. prodiuseris Gediminas Jaunius ir pristatė šių metų naująją projekto mokytoją atlikėją Monique.

Pati Monique neslepia, jog būti pakviestai užimti projekto mokytojos kėdę jai didžiulis įvertinimas kaip atlikėjai, o ir dvejoti, ar priimti tokį prodiuserių pasiūlymą, nereikėjo – ji tvirtai jaučiasi dėl savo muzikinės patirties ir žino, kad projekto dalyviams galės duoti labai daug.

„Pasiūlymas buvo netikėtas. Vis dar sunku suvokti, jog būsiu tokio didžiulio projekto dalis. (...) Nekantrauju atsidurti pačiame jo sūkuryje, o dar labiau laukiu, kada žiūrovai visa tai pamatys“, – sako Monique.

Daugeliui šią naujieną išgirdusių šou gerbėjų buvo smalsu paklausti, kaip taip nutiko, kad „X Faktoriaus“ nugalėtoja perėjo į šio šou tiesioginių konkurentų pusę ir užims svarbią vietą „Lietuvos balse“.

„Man atrodo, kad turėjau labai gražų etapą „X Faktoriuje“. Dėl tos patirties esu labai laiminga, tačiau esu ir labai nekantraujanti dėl savo naujo etapo. Manau, kad jis atneš dar daugiau naujų patirčių. Esu daugiau nei laiminga, nes galiu būti šioje komandoje“, – kalbėjo M. Pundziūtė.

DELFI primena, kad Monika muzikinį projektą „X Faktorius“ laimėjo 2016 metais. Dainininkė pelnė 15 tūkst. eurų ir kontraktą su „Sony Music“. Negana to, ilgą laiką ji buvo daugiausiai matoma tik TV3 televizijos projektuose ar laidose, todėl išvysti ją LNK eteryje bus naujiena.

Lietuvos Balsas

Paklausta, ką Monika pasirinktų, jei vienu metu jai pasiūlytų užimti teisėjos kėdę ir „X Faktoriaus“, ir „Lietuvos balso“ projekte, ji, daugelio nuostabai, savo pasirinkimo nekeistų.

„Man atrodo, kad mano pasirinkimas būtų čia, kur aš esu dabar. Tai gali nuskambėti kitaip, nei tikisi žmonės, tačiau esu linkusi išbandyti naujus dalykus. Vienas iš stipriausių argumentų yra tas, kad šiame projekte groja gyva muzika. Net ir savo koncertuose mieliau renkuosi gyvą garsą. Jaučiuosi užtikrinta savo pasirinkimu ir tikiuosi, kad žiūrovai taip pat džiaugsis“, – šypsojosi „X Faktoriaus“ nugalėtoja.

Kalbėdama apie būsimą naują patirtį Monique pasidalino naudingu patarimu iš savo patirties visiems dvejojantiems, ar verta bandyti savo laimę muzikiniuose projektuose.

„Pati atranka, pats pirmas įspūdis yra pats svarbiausias, bet apie tai per daug galvoti nereikėtų. Reikia suprasti, kad tavo pirmoji daina turi atspindėti tavo vidų ir nuo jos labai daug kas priklauso. Tu ja turi tikėti ir nemeluoti sau. Reikia išrinkti dainą, kuri atspindėtų tave, vidinį tavo pasaulį ir, kad ji tiktų prie tavo balso“, – sako ji.

Viena ryškiausių šalyje pop muzikos žvaigždžių patikina, jog pagrindinis jos tikslas projekte neabejotinai yra pergalė. Tačiau Monique planuose ne tik tai – atlikėja žada į projektą įnešti naujų spalvų, o konkurenciją tarp mokytojų paversti dar aršesne.

„Turiu stiprias ir tvirtas vertybes, kas susiję su muzika. Viena iš jų yra emocija ir žinutės ištransliavimas dainoje. Išmokti švariai dainuoti gali daug kas, papasakoti istoriją ir priversti žmones suklusti – vienetai. Dalyviai turi rinktis tą, ką nori, tik patarčiau apsvarstyti kiekvienam, jog esu nauja šiame žaidime, todėl motyvacijos turėsiu daugiausia. Ir, žinoma, turiu karingą ir empatišką sielą, kurios labai prireiks šitam mūšyje, o savo širdimi girdžiu tikruosius talentus ir ko jiems reikia, kad jie atsiskleistų. O dabar dalyviams turiu vieną patarimą – ateiti ir pasirinkti mane“, – sako Monique.

Monika Pundziūtė-Monique

Visa mokytojų sudėtis paaiškės jau netrukus. Šiemet „Lietuvos balsas“ savo žiūrovus džiugins gerokai atsinaujinęs, nes jame pirmą kartą kviečiami dalyvauti ir vaikai, ir suaugusieji, ir senjorai. Sužavėti didžiausias šalies muzikos žvaigždes galima pildant dalyvio anketą.

„Šiemet „Lietuvos balsas“ sugrįžta jau septintam sezonui ir net trigubai didesnis nei anksčiau. Filmuosime sezoną su senjorais, taip pat laukiame antrojo sezono su vaikais, tačiau šiandien labiau norėtųsi kalbėti apie suaugusiųjų „Lietuvos balsą“, kuris jau septintus metus grįžta į eterį. Filmavimai prasidės birželio mėnesį. Viskas bus filmuojama Vilniaus „Siemens“ arenoje du mėnesius. O šiandien norisi po truputėlį atskleisti projekto paslaptis“, – pristatydamas vieną iš mokytojų – Monique – kalbėjo G. Jaunius.

„Lietuvos balse“ buriasi aktualiausi muzikos industrijos vardai. Esu tikras, kad Monique yra viena jų. Ji įkvepiantis ir labai ryškus pavyzdys daugeliui, siekiančių pripažinimo muzikos scenoje. Monique prisijungus prie mokytojų komandos, visi galime laukti žaismingos konkurencijos tarp mokytojų, neabejoju, kad savo išskirtine charizma ir žavesiu ši pop muzikos diva septintąjį „Balso“ sezoną pavers išskirtiniu“, – sprendimą pakviesti Moniką tapti projekto mokytoja komentavo vyriausiasis prodiuseris.

Norintys patekti į Monique komandą dalyviai vis dar turi paskutinį šansą užpildyti anketą www.lnk.lt ir dalyvauti „aklosiose perklausose“, kurios įvyks Vilniaus „Siemens“ arenoje liepos 2, 3 ir 4 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)