Linksmas muzikinis tardymas

Žaidimo „Aš matau tavo balsą“ pagrindinė užduotis – naudojantis užuominomis išsiaiškinti, ar padainavęs asmuo iš tiesų puikiai moka valdyti balsą, ar atvirkščiai, neturi nieko bendro su dainavimu, rašoma spaudos pranešime.

Tačiau tai padaryti nėra lengva: tiek geri, tiek blogi dainininkai pasirodo žiopčiodami pagal profesionalų įrašą, todėl norint atpažinti, ar žmogus iš tiesų moka dainuoti, ir ar fonogramoje skamba jo paties balsas, reikia, gerai pasukti galvą ir net turėti specifinių muzikinių žinių apie dainavimą. Tai padaryti dalyviui padeda penki muzikiniai detektyvai – Lietuvos scenos profesionalai.

Projektas "Aš matau tavo balsą"

Blogus dainininkus atskirti nuo gerų galima ne tik dainavimo, bet ir kitokių užduočių metu: užduodant klausimus apie jų asmenybes ar netgi patikrinus telefono turinį.

„Iš „Kaukių“, BTS ir „Kalmaro žaidimo“ žemės į Lietuvą atkeliauja dar viena visą pasaulį užkariavusi pramoga, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Šis korėjiečių sukurtas formatas įgyvendintas jau 23-jose šalyse, tarp jų JAV, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje. Kaip ir „Kaukėse“, šio projekto centre – paslaptis“.

„Tai vienas linksmiausių ir azartiškiausių muzikinių žaidimų pasaulyje.“, – intriguoja projektą Lietuvoje adaptuojančių kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Projektas "Aš matau tavo balsą"

Įspūdingas prizas, dėl kurio galės varžytis kiekvienas

„Ši laida bus itin azartiška ir įtraukianti, nes ji turi ir socialinį aspektą: čia kiekvienas žmogus, nebūtinai turintis išskirtinį talentą, o tiesiog šiek tiek drąsos sudalyvauti, gali laimėti tikrai įspūdingą sumą – nuo 1 000 iki 10 000 Eur. O tokia suma, juk, jau pildo svajones ar net keičia gyvenimus”, – sako G. Jaunius.

Projektą aš „Aš matau tavo balsą“ ves vienas garsiausių iliuzionistų Baltijos šalyse, du kartus pasaulio Gineso rekordininkas Rokas Bernatonis. Rokas gerai pažįstamas tarptautinei auditorijai iš milijonus žiūrovų pritraukusio iliuzijų šou „Fools up“ bei įspūdingų šou Las Vegase.

Laidos dalyviui kas kartą padės dvi nuolatinės laidos detektyvės Karolina Meschino bei Monika Liu ir trys kviestiniai muzikos pasaulio svečiai.

„Aš matau tavo balsą“ premjera – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją