Tačiau lygiai prieš savaitę Sauliaus Stomos dorybės sprogo kaip muilo burbulas. Atėjęs į tris pasimatymus su nepažįstama, daugiau nei trisdešimčia metų už jį jaunesne mergina nė neįtardamas, kad yra filmuojamas, parlamentaras parodė savo tikrąjį veidą.

„Kiek aš esu buvusi pasimatymuose, niekada viskas nevykdavo taip greitai. Per pirmą pasimatymą kuriami jau kažkokie tolimesni planai, kelionė prie jūros, darbas kartu. Man tai viskas atrodė netikra”, - LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ pasakos žurnalistė Rūta Mikolaitytė.

Žinomas aktorius, Arūno Valinsko antrininku vadinamas Ramūnas Šimukauskas – pats naujausias skandalingos istorijos dalyvis ir liudininkas. Mergina, kurią taip intensyviai žinutėmis ir pasiūlymais atakavo Seimo narys – jo sužadėtinė, su kuria aktorius gyvena jau antrus metus.

„Aš suprantu, kad hormonai suveikė maksimaliai, todėl gal tai toks paskutinis gulbės šokis, paskutinis šansas”? – apie Sauliaus Stomos flirtą su savo sužadėtine Rūta Mikolaityte pasakos aktorius Ramūnas Šimukauskas.

„Neišgalvoti gyvenimai” su Jokūbu Bareikiu antradienį 20.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)