Sekmadieniais puikiausioji „auklė” Anastasija Zavorotniuk kvies į atvirą ir intriguojantį pokalbių šou „Nastia”, o nuo šio penktadienio, spalio 5-osios TV eteryje nušvis didžiausia sezono premjera – grandiozinis, muzikinis šou „Balsas”. Tuo tarpu šiandien PBK pristato dar vieną naujieną – pokalbių laidą „Gerai ir pigiai”, skirtą padėti norintiems sutaupyti pinigus, laiką, jėgas ir nervus.

Naujosios pokalbių laidos vedėja – įžymi ir populiari rašytoja, nugalėjusi vėžį, stiprus žmogus, knygų apie kulinariją autorė, puiki šeimininkė, žavi moteris ir talentinga psichologė – Darja Doncova. Be gausybės įvairių patarimų, Darja žada išmokyti TV žiūrovus paslapčių, kaip pagausinti užgyventą turtą ir neiššvaistyti jo veltui.

Laidos temos pačios įvairiausios, pavyzdžiui: dvi identiškos paslaugos arba produktai, kurių kaina beveik vienoda. Kas efektyviau – fotoepoliacija ar elektroepiliacija? Kas labiau apsimoka – skalbti rankomis ar automatine skalbimo mašina? Kokį dulkių siurblį išsirinkti – plaunantį ar įprastą? Kiekvienas naujoje D. Doncovos laidoje iškeltas klausimas bus nagrinėjamas iš skirtingų požiūrio taškų. Pavyzdžiui, kaip išlaidos atsilieps sveikatai, kiek laiko galima sutaupyti pasinaudojus viena ar kita paslauga? Kaip naudingai praleisti šį laiką? Kiek rizikingas vienas ar kitas finansinis sprendimas? Kokiais atvejais mes tampame stereotipų įkaitais?

Laidoje bus dvi intriguojančios rubrikos: viena – pavadinimu „Mane apgavo”, skirta nukentėjusiems nuo sukčių. Kita – „Nemokamai”, apie tai, kaip gauti prekę ar paslaugą už ačiū. Patarimus Darja Doncova žarstys kiekvieną darbo dieną 13:30 per PBK laidoje „Gerai ir pigiai“.

Dar viena spalio pramjera – daugiaserijinis veiksmo filmas „Čkalovas”, paremtas tikrais įvykiais. Tai pasakojimas apie nežinomus kariuomenės brigados vado Valerijaus Čkalovo gyvenimo puslapius. Čkalovo biografija – pilna paslapčių, ilgus metus kruopščiai slėptų nuo žmonių akių ir ausų. Tai taip pat ir Rusijos aviacijos istorija. Pasakojimas prasideda nuo Valerijaus mokslų, o pasibaigia jo legendiniu 1937 metų skydžiu be nūtupimo iš TSRS į JAV. Istorinių – biografinių filmų mėgėjai įsijungti PBK kviečiami kiekvieną vakarą nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21:20.

Premjeros tuo nesibaigia. Žiūrovų laukia dar viena – Vladimiro Ševelkovo pernai pastatytas dramatiškas daugiaserijinis filmas „Į pasaulio kraštą“. Tai kupina įtampos istorija apie moterį Iriną, kurios vyras – žinomas ir turtingas suomių kilmės architektas. Ji gyvena gražiame name ir augina nuostabią dukrą, kurią dievina tėvas. Bet tarp sutuoktinių didėja nesupratimo bedugnė. Eilinį kartą susipykusi su vyru, Irina pasiima dukterį ir išvyksta namo į Peterburgą. Bet ir ten jos laukia nesėkmės – viena, be pinigų, be darbo, be gyvenamosios vietos... Irina supranta, kad padėti sau gali tik ji pati ir stoja į kovą už savo ir dukros gyvenimus. Bet Irinos vyras nesiruošia palikti jų ramybėje. Vieną dieną mergaitė pradingsta. Daugiaserijinis filmas „Į pasaulio kraštą” per PBK trečiadienį – penktadienį 16:45.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją